Pe langa cele 12 trupe care vor concerta intre 13 si 15 martie la Quantic Club in cadrul evenimentului, SoundArt Festival 2020 va astepta si cu o serie impresionata de extra activitati precum o lansare de carte, un targ de viniluri, o expozitie de arta grafica bazata pe concursul Sound on Paper si diverse standuri de merchandise.

De asemenea, pe 6 martie 2020, Encore Club va invita la o petrecere warm-up a festivalului unde se pot castiga doua invitatii.
https://www.facebook.com/events/2539074046307123/

Biletele si abonamentele pentru SoundArt Festival 2020 pot fi achizitionate la oferta de presale pe iabilet.ro.

Mihnea Cristian Badea, nume legat de Soundart Festival, OST Mountain Fest sau Cavalleria Events, debuteaza la 48 de ani in poezie cu un volum cat o lama de ras (sau de cutit zimtat?). Sapte din sapte reprezinta si un act scriptic si grafic cu semnificatie: nu mai e vremea autocunoasterii, revolta s-a distilat fin, nu mai e timp pentru descoperire, ci pentru ironia bine tintita. Tusele personale fac totul sa para mici scrijelituri pe peretii varuiti deja. Ca o pecete, grafica adauga scrisului greutate . Avem o carte-construct, fara pretentia unui cub-poveste, dar suficient de usor de (dez)asamblat pentru a-i gasi miza autoironica.
Volumul este lansat de editura Casa de Pariuri Literare in prima zi a evenimentului.

SoundArt Vinyl Fair ofera pasionatilor peste 1000 de titluri din toate subgenurile rock si metal, dar si alte genuri muzicale importante in cadrul festivalului, in fiecare seara, intre 12 si 15 martie.
https://www.facebook.com/events/1133757636997842/

Concursul ‘Sound On Paper’ este organizat de OST CULTURAL EVENTS in parteneriat cu CAVALLERIA EVENTS si face parte din proiectul SOUNDART FESTIVAL care isi propune sa dezvolte reflectia personala a artistilor asupra legaturii dintre sunet si imagine.
Obiectivul este ca participantii sa creeze un poster care sa ilustreze o idee si sa transmita un mesaj clar in legatura cu urmatoarele teme si nu numai: Materializarea sunetului in imagine; Reprezentarea plastica a sunetelor complexe; Muzica in arta plastica.
Vernisajul expozitiei cu cele mai bune lucrari – 13 – 15 martie 2020 in cadrul festivalului.
https://www.facebook.com/events/1241572962695457/

Nu in ultimul rand, publicul va avea la dispozitie un standuri cu merch-ul festivalului, dar si al trupelor.

Abonamentele pot fi achizitionate la oferta de presale la pretul de 170 RON si ofera accesul in cadrul festivalului pentru cele trei zile, 13 – 15 martie 2020.
Bilete SoundArt Festival 2020 ziua I – 40 RON – The Dead Creed, ARAC Ensemble
Bilete SoundArt Festival 2020 ziua II – 90 RON – Contraband X, Saver, Eyes To Argus, Belzebong, Green Carnation
Bilete SoundArt Festival 2020 ziua III – 90 RON – Beauty and the Rat, A Broken Design, Allochiria, Roadkill Soda, Truckfighters
Incepand cu prima zi a festivalului abonamentele si bilete vor putea fi achizitionate si din Quantic Club la urmatoarele preturi: Abonament – 200 RON, bilet ziua I – 50 RON, bilet ziua II -120 RON, bilet ziua III – 120 RON.

Trupe confirmate:
Green Carnation – avantgarde/progressive metal, Norvegia – https://youtu.be/q12nCm3pLXk
Truckfighters – stoner, Suedia – https://youtu.be/H6IwRVLPtG8
Allochiria – sludge/post-metal, Grecia – https://youtu.be/rPF9Bjr8jms
Belzebong – stoner/doom metal, Polonia – https://youtu.be/0hkBqxhT3BE
Roadkill Soda – stoner/desert rock, Romania – https://youtu.be/ut4PN8c1rNk
ARAC Ensemble – neo-dark folk, Romania – https://youtu.be/1femOwTihjA
The Dead Creed – acoustic death-doom, Grecia – https://youtu.be/yYdC7lf1c94
Eyes To Argus – experimental post-rock, Malta – https://youtu.be/DQ99ED1dR1o
Saver – sludge/post metal, Norvegia – https://youtu.be/OhPHB_IZJfY
A Broken Design – hard rock/stoner rock, Malta – https://youtu.be/KgV3jLSIHiU
Contraband X – groove/progressive metal, Romania – https://youtu.be/uItPFT_jZSI
Beauty and the Rat – post-grunge/stoner metal, Romania – https://youtu.be/aMyBco-IM5o

Facebook event page – https://www.facebook.com/events/1332530573564702/

Conceptul SoundArt a luat nastere dintr-o idee deosebita, o proiectie curajoasa intr-un mediu social in care evenimentele axate pe o anumita nisa muzicala necesita o munca masiva pentru a fi construite si comunicate publicului. Din dorinta de a crea o noua fuziune a mai multor expresii artistice, brandul SoundArt pune un accent puternic pe conceptul artistic prezent in numele sau prin asocierea unor anumite genuri muzicale cu activitati artistice precum desenul, pictura, fotografia sau craftingul.

Mesajul este unul extrem de clar: promovarea artelor si a artistilor la nivel local intr-un cadru muzical special. Principalul ambasador al brandului SoundArt este SoundArt Festival, un velier ce poarta publicul prin calatorii cu sonoritati de calitate, aducand pe scena sa formatii alese cu sufletul, insa, SoundArt si-a rezervat din prima clipa a existentei sale dreptul de a aduce publicului multe alte concerte cu nume extrem de asteptate in Romania. In prezent, evenimentele organizate sub egida brandulului SoundArt pot fi gasite in Bucuresti, Timisoara si Cluj Napoca.

Share This