Trupa DinUmbră şi Club Fabrica va invită la concertul de lansare al celui de al 4-lea material din istoria trupei, albumul “Soul Of A Galaxy”, eveniment la care vor participa că invitaţi speciali trupele 9.7 Richter și Deathrattle.

“Soul Of A Galaxy” reprezintă o nouă viziune asupra lumii înconjurătoare, o conştientizare a fiinţei raportată la univers şi un mesaj hotărât referitor la regăsirea acesteia în interior. Albumul este distribuit de către Universal Music şi poate fi achiziţionat de la următoarele link-uri:

DinUmbră s-a înfiinţat în anul 1998, cu intenţia de a crea un stil nou în rockul românesc. Discografia trupei mai cuprinde un LP (“DinUmbra”, 2003) şi două EP-uri (“Haunted By Snails”, 2007, respectiv “Santandrei” 2011).

DinUmbra-marÎn cadrul concertului din seara de 2 martie, veţi putea asculta o mare parte din piesele de pe “Soul Of A Galaxy”, compoziţii nepublicate încă, precum şi cântece care au făcut de-a lungul timpului oameni fericiţi, măcar pentru o clipă.

DinUmbră (doom/death/dark metal)

Liviu Ustinescu – voce
Sebastian Buga – chitară
Cristian Stilpeanu – chitară
Sorin Tudor- bass
Mirel Cristea- tobe

Invitaţi Speciali:

9.7 Richter este una dintre puţinele promotoare ale genului heavy metal modern din România, cu o abordare diversificată, un sunet adus la zi şi influenţe atât clasice, cât şi contemporane. Cel mai nou release discografic al trupei, albumul “Ground Zero”, lansat în 2014 sub egida Universal Music România, s-a bucurat de aprecieri pozitive din partea presei de specialitate, fiind ales albumul anului la Maximum Rock Awards 2014. În ultimii doi ani, 9.7 Richter a împărţit scena cu unele dintre cele mai mari nume ale metalului internaţional: Judas Priest, Helloween, Testament, Accept şi Tim “Ripper” Owens.

Într-un singur an de la formare, Deathrattle au scos primul lor album, “Minutes Before Death”, o adevărată furtună de riffuri pe sonorităţi speed/thrash piperată cu exuberanţa şi energia tinerilor componenţi. Deathrattle face parte din noul val de formaţii de thrash metal româneşti ce aduc omagiu giganţilor genului într-o formă plină de forţă şi agresivitate. Este un nume care promite mult şi merită urmărit în viitor.

Eveniment pe Facebook.

Share This