Scarlet Aura decTrupa Scarlet Aura, care până de curând a fost cunoscută publicului sub numele de AURA, a revenit în ţară după un concert susţinut în capitala Bulgariei.
AURA a anunţat schimbarea numelui în Scarlet Aura la show-ul susţinut pe 16 decembrie la Sofia, în deschidere pentru trupa Accept. Schimbarea numelui a venit odată cu semnarea unui contract cu Metal Music Bookings & Management dar şi prin cooptarea celor doi noi membri de excepţie: Lapi Răzvan Lupu – tobe şi Matei Căpitanu’ – bas.

“Contractul semnat cu MMB a venit că o confirmare a efortului şi muncii depuse. Publicul internaţional ne cere iar noi nu putem decât să devenim unici pentru ei, în curând şi cu un nou album – “Falling Sky”. Scarlet Aura este energie, este pozitivism, lumină, ambiţie şi iubire. Este exact ceea ce suntem noi atunci când ne urcăm pe scenă şi ceea ce devine publicul în timpul concertului nostru acum, că ni s-au alăturat în această aventură nebună, aceşti maeştri ai tobelor şi basului: Lapi şi Căpitanu’. Fiţi alături de noi şi vă promitem să fim de neoprit!” spune Aura Dănciulescu, vocea trupei.

Invitată să deschidă concertul celor de la Accept, Scarlet Aura a făcut senzaţie în ţara vecină, recenziile spunând despre aceasta că este bine cunoscută publicului din Bulgaria din 2014, când a câştigat prima ediţie a “Black Sea Battle of the Bands” din Kavarna dar şi din alte evenimente.

“Românii s-au pregătit cu grijă pentru momentul care le-a dat şansa să fie auziţi la sala Hristo Botev unde aproximativ 2.500 de persoane au venit să-i asculte, ceea ce este impresionant, având în vedere că sunt o trupă de melodic metal relativ tânăra, fiind fericiţi că au găsit un număr atât de mare de fani, iar profesionalismul şi perfecţiunea s-au simţit pe toată durata concertului. Deşi nu sunt încă de găsit online şi nu au fost cunoscute publicului, melodiile de pe “Falling sky” au fost foarte apreciate iar show-ul a fost la înălţime cu efecte vestimentare constând în ţinute originale. Trupa Scarlet Aura a părăsit scena în aplauze tumultuoase!” scrie una din cele mai cunoscute reviste internaţionale.

Trupa Aura s-a înfiinţat la finalul lui 2013, odată cu lansarea primului single cu videoclip – “Şerif Stelar”. A lansat primul album, numit “The rock chick”, în martie 2014 iar la scurt timp după, primul single cu videoclip în engleză numit “Tomboy”. A câştigat concursul “Black Sea Battle of the Bands” la Kavarna Rock Fest după care a susţinut mai multe concerte atât în România cât şi internaţionale alături de nume ca Helloween, Gotthard, Sabbaton, Nazareth, Delaine, Battle Beast, Dave Evans şi mulţi alţii. Acum trupa a semnat cu Metal Music Bookings & Management şi urmează să susţină un turneu internaţional de promovare al trupei dar şi al noului album, cu versuri în limba engleză, care va ieşi curând pe piaţă: “Falling Sky”.

Trupa Scarlet Aura este formată din:

  • Aura Dănciulescu – voce
  • Mihai Dănciulescu – chitară
  • Matei Căpitanu’ – chitară bass
  • Lapi Răzvan Lupu – tobe

Mai multe despre Scarlet Aura găsiţi pe pagina lor de Facebook.

Share This