Leaves’ Eyes (Germania), Sirenia (Norvegia), Forever Still (Danemarca), Lost in Grey (Finlanda) și Kassogtha (Elveţia) vor cânta la Cluj-Napoca pe 11 Decembrie 2019 în /Form Space. Primele 200 de bilete costă doar 89 lei, următoarele în presale 109 lei, iar la intrare 120 de lei. Aceastea se găsesc pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea. Bilete: www.iabilet.ro/bilete-cluj-napoca-the-female-metal-voices-tour-2019-45631/

O zi mai devreme, acelaşi pachet de trupe va concerta şi în Club Quantic din Bucureşti. Primele 200 de bilete costă doar 89 lei, următoarele in presale 109 lei iar la intrare 120. Aceastea se găsesc pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea. Bilete: www.iabilet.ro/bilete-bucuresti-the-female-metal-voices-tour-2019-45625/

Leaves’ Eyes este o formație cu multinațională, cu membrii din Germania, Norvegia și Finlanda, ce activează din 2003, bazele acesteia fiind puse de Liv Kristine și de întregul line-up din Atrocity.  De-a lungul timpului ,trupăa a avut membrii sau a colaborat cu artiști importanți ai scenei metal europene care au cântat în formații precum: Eluveitie, Graveworm, Anathema, Old Man’s Child și nu numai. Temele lirice Leaves’ Eyes se bazează pe mitologia nordică, dar și pe perioaaă de glorie a vikingilor. Până în prezent, formația a lansat șapte albume de studio, cel mai recent fiind “Sign of the Dragonhead“, care a fost oferit publicului pe 12 Ianuarie 2018. În momentul de față, Leaves’ Eyes înseamnă: Elina Siirala – voce, Thorsten Bauer – chitară, Pete Streit – chitară, Alexander Krull – clape și Joris Nijenhuis – tobe.

Sirenia vine din Norvegia, bazele formației fiind puse de Morten Veland, fost membru Tristania. Din 2001 până în prezent, are la activ 9 albume de studio, cel mai recent fiind “Arcane Astral Aeons“, care a fost lansat în 26 Octombrie 2018. Formația a trecut prin mai multe schimbări de componență, nucleul totuși rămânând neschimbat, cu Morten Veland și Emmanuelle Zoldan care s-a alăturat formației în 2003. De-a lungul timpului, Sirenia a colaborat cu artiști care au făcut parte din formații precum Tiamat, Trail of Tears, Theatre of Tragedy sau Carpathian Forest. În momentul de față, Sirenia înseamnă Morten Veland – voce, chitară, Jan Erik Soltvedt – chitară, Nils Courbaron – chitară si Michael Brush – voce.

Forever Still vine din Copenhaga și are aproape un deceniu de activitate, timp în care a lansat trei EP-uri și două albume.  Primul material, “Tied Down“, a fost foarte bine primit atât de critici, cât și de public, fapt ce le-a adus un contract cu Nuclear Blast, dar și două turnee europene alături de Lacuna Coil și Children of Bodom. Anul acesta au lansat un nou material, “Breathe in Colors“.

Lost in Grey este o formație relativ nouă pe scenă metalului nordic. Vine din Finlanda, bazele trupei fiind puse în 2013. Abordează un symphonic metal cu influențe de folk metal pe alocuri. Până acum a lansat două albume, “The Grey Realms” și “The Waste Land“.

Kassogtha vine din Elveția iar până anul trecut a activat sub numele Deus Ex Machina. Stilul predominant pe care îl abordează este melodic death metal, însă influențele de progressive sau chiar metalcore se pot resimți și ele în creațiile lor muzicale. Până în prezent, a lansat albumul “A New World to Come” și EP-ul “The Call“.

Asphodelia este activă din 2016 și vin din Italia. Numele formației este preluat din mitologia greacă, reprezentând o floare care se regăsea în majoritatea miturilor grecești ce aveau legătură cu tărâmul lui Hades. Albumul de debut, “Welcome Apocalypse“, a fost lansat în anul 2018 și le-a adus concerte alături de formații precum Sabaton, Moonspell, Septicflesh sau Arkona.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Share This