Haideti cu noi la o seara rock cu stoner dinamic, alternative rafinat si un country rock oltenesc de la mama lui si bine conectat la voltaj!

OUTSTORM (Iasi)
https://www.facebook.com/OutstormBand/

OUTSTORM pendulează extremele muzicii rock prin compoziții proprii ce îmbină riffuri dinamice cu elemente de power balad, tonuri vintage cu tonuri moderne,voci ce trec de la urlet la soapta, de la agresivitate la melancolie transmitand o energie la care nimeni nu se asteapta in aparitiile live. Trupa debuteaza in 2014, deschizand pentru GOD si nu dupa mult timp pentru Firma , E.M.I.L., COMA, Implant pentru Refuz, Trooper, SINOPTIK (castigatoare GBOB mondial 2016) si bifeaza prezente la festivaluri precum “Rock Stage Festival” (Galati), “Zilele Prieteniei Bergenbier” (Iasi), Route68 Summerfest (Gurasada- Locul 2 pe Brand New stage), “Zilele Nordului” (Darabani), “Rock Line Festival” (Anina), Hangariada (Iasi), Street Delivery (Iasi) sau “Rock N Iasi” (Iasi). De asemenea OUTSTORM castiga locul 3 in concursul Rock Frate (Bucuresti), la startul caruia s-au inscris 27 de trupe si locul 2 la concursul Newcomer Band Contest organizat in cadrul festivalului Servus Transilvania 2017. Trupa lanseaza pe 28 octombrie 2016, primul album, intitulat “Hardcore”, care contine 9 piese, lansarea avand loc in cadrul festivalului Rock N Iasi / Indoor Edition 2016, iar albumul si reprezentatia din cadrul evenimentului de lansare au fost bine primite de fanii din Iasi.

Trupa incepe la finalul anului 2016 pregatirile pentru un nou album, inregistrand doua piese la DeMoga Music Bucuresti si doua piese la Studio 148 Bucuresti care au fost lansate in 2018.

Componenta este: Lucian Sebastian Radu (voce/chitara), Daniel Costescu (bass / keyboard) si Octav Amarandei (tobe/voce).

https://www.youtube.com/channel/UCEA6z3UpKskh0pfMwap_EGQ
https://www.instagram.com/outstormtheband

ISLAZ (Bucuresti)
https://www.facebook.com/trupa.islaz/

Islaz este o trupă de distracție balcanică și rock-country-oltenesc de pe Dunăre, care tocmai și-a încheiat marele turneu de debut, desfășurat doar în București.

Membrii actuali ai formatiei sunt:
• Alex Draghici – chitara, voce, instrumente traditionale
• Tibi Marinica – chitara lead, voce
• Adrian Ilin – bass
• Vlad Pascale – tobe – in premiera

Baietii prezinta in premiera la Buzau varianta lor electrica, atent exersata si slefuita la repetitii! Pregatiti sa fiti pentru funtime savuros si bine condimentat!

Ca pe islaz, omule!

https://www.youtube.com/watch?v=d5T0YMiKRTQ
https://www.youtube.com/watch?v=trgfPPAPI2s
https://www.youtube.com/watch?v=7xXJGZIj2UI
_________________________________________

Evenimentul va avea loc in La Felinare (Bdul. N. Balcescu, Nr. 38, Buzau), in ziua de Sambata, 22 Decembrie 2018, incepand cu orele 21:30.
Pretul biletului: 10 lei (la intrare, in seara concertului).

Programul evenimentului:
17:00: Open Doors
21.30: ISLAZ
22:30: OUTSTORM

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului.

B.L.A.S. – Baza Locala de Afisaj Sonor (Asociatia Cerc Posibil) foloseste banii de pe bilete pentru evenimentele urmatoare, si atat. No profit but the good time!

Share This