Trupa britanică de blues-rock King King concertează pentru prima oară în România. Concertul va avea loc pe data de 9 februarie, în clubul Fratelli din București, începând cu orele 7.30 pm. Evenimentul face parte din turneul de promovare al albumului Exile & Grace, cel de-al patrulea album al trupei din Marea Britanie. Organizatorul cântării este Loudcity.

King King este o trupă mare. Nu degeaba John Mayall i-a invitat în turneul său aniversar când a împlinit 80 de ani. Răspunsul trupei că onorează invitația noastră și vor susține un concert în București, ne-a bucurat foarte tare. Seara de 9 februarie va fi una blues-rock 100%. Trupa sună zid în concert. Iar asta e ceva ce vrem să împărtășim cu publicul Loudcity și comunitatea de blues din România“, ne povestește Kirk, Music Manager Loudcity.fm.

Exile & Grace este cel de-al patrulea album al trupei și este considerat de către cei de la Classic Rock Magazine cel mai bun album blues apărut în 2017.

Exile & Grace are un aer și un sound mai rock. Urmăm influențe classic rock de la Bad Company, Whitesnake și Thunder. Am îmbunătățit compozițiile și sunăm mai bine“, declară Alan Nimmo, vocalistul formației.

La București, King King vor cânta piese de pe noul album, dar și piese mai vechi, cunoscute publicului.

King King au câștigat Best Band în 2012, 2013 și 2014 la The British Blues Awards.
Alte premii ale trupei: “Best Album 2012” pentru Take My HandThe British Blues Awards, “Best Album 2014” pentru Standing In The ShadowsThe British Blues Awards, “Best Album 2016” pentru Reaching For The LightThe British Blues Awards, “Best Song 2016” pentru Rush HourThe British Blues Awards.

Componenții trupei: Alan Nimmo (vocal și chitară), Lindsay Coulson (bass), Wayne Proctor (tobe) și Bob Fridzema (clape).

Biletele pentru concertul de la București se găsesc pe iabilet.ro. Costul unui bilet este 50 ron.

Loudcity este platforma online de jazz & blues în România.
Loudcity.fm a început să emită în 2016. Muzici jazz & blues, de pe la noi și de afară.
În 2017 Loudcity pornește Serile Loudcity Sessions, pe scenă au urcat artiști de jazz & blues din România. Serile vor avea loc în fiecare lună.
Februarie 2018 este luna în care Loudcity aduce pentru prima oară în România trupa cea mai bună de blues-rock din Marea Britanie, King King.

Share This