Duminică, 28 iulie / Acces public 19:00

Louis King “The King of the Rockin’ Blues” – Australia

Bilete:
35 lei – acces general presale – până pe 27.07.2019 inclusiv
AmBilet.ro -> http://bit.ly/2XXiDH2
iaBilet.ro -> http://bit.ly/2Jzte6T
50 lei – acces general – doar în ziua evenimentului, 28.07.2019

===================================================
Louis a reușit să intre în topurile australiene încă de la lansarea primului său album în 1996, câștigând tot în același an, premiul pentru cel mai bun artist în cadrul festivalului Australian Blues Music Awards. Artistul a avut onoarea să cânte de-a lungul carieiei sale cu artiști desăvârșiți precum BB King, Buddy Guy, Jimmy Vaughan (fratele chitaristului Stevie Ray Vaughan) sau Screaming J. Hawkings.

Stilul său original de a compune piese ce combină Rockabilly, Rock’n’Roll și Blues, a fost remarcat de publicații precum “Rolling Stone Magazine” sau “biblia” Blues-ului American, “Blues Review”.

De-a lungul anilor, artistul a concertat atât în Australia, cât și în Europa, în cadrul unor festivaluri de Blues și Rockabilly renumite ca: “Great British Blues Festival” – UK, “Kwadedame Blues Festival” – Olanda sau “Screaming Festival” – Spania.

Începutul anului 2017 îl surprinde interpretând muzica sa inconfundabilă în SUA, la renumitul festival “Viva Las Vegas”, urmat de un turneu internațional care a celebrat 20 de ani de cariera. Cu prilejul acelui turneu Louis King a concertat și la noi în țară în orașe precum București, ClujNapoca, Constanța, Craiova sau Brașov. Anul acesta îl primim pentru a trei oară în Romania, Louis King – “Regele Blues-ului Australian”, cu: Claudiu Purcarin la tobe, Hanno Hoefer la chitară bass și Eric Hofmans la chitară.

Share This