Sâmbătă, 9 noiembrie, formația byron va lansa la Arenele Romane din București (cort încălzit) noul album de studio. Primii invitați speciali anunțați sunt Lucia și trupa ei, care vor susține un set cu piese de pe cele două albume de studio lansate până acum, Silence (2015) și Samsara (2018). De altfel, Lucia a colaborat cu byron și pe piesa „Continuum” – al doilea single lansat până acum de pe noul material.

byron feat. Lucia – Continuum (official video)

 

Al doilea album de studio al Luciei, Samsara îmbină armonios pianul omniprezent cu o instrumentație modernă, în zona electro-pop, și cu adaosul binevenit al cvartetului de coarde. Anunțat prin videoclipul „FRTHR” la începutul lui 2018, albumul reprezintă o nouă etapă muzicală – matură, experimentală și incredibil de sinceră. O veritabilă „renaștere”, în ton cu titlul albumului, și în același timp o călătorie într-un univers sonor propriu creat de Lucia alături de cei trei producători cu care a lucrat, Alexei Țurcan (Travka), Dan Georgescu (byron) și Robert Iulian (Next EX). Albumul este disponibil în format fizic în rețeaua librăriilor Cărturești, precum și pentru streaming și download pe toate platformele digitale – https://smarturl.it/lucia-samsara.

Lucia – catastrophe (official video)

 

Haideți așadar la concertul de lansare a noului album byron – pe 9 noiembrie la Arenele Romane din București (cort încălzit)! Bilete sunt puse în vânzare pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 80 de lei (presale).

Turneul național de promovare va fi anunțat în curând. Fiți la curent cu noutățile anunțate de trupă pe noul site www.byron.ro!

byron:

Dan Byron – voce, chitară, flaut
Sergiu „6″ Mitrofan – clape, chitară, voce
Dan Georgescu – chitară, samples
Laszlo Demeter – bass
Ovidiu Cristian – tobe
https://fb.com/byronmusic
https://instagram.com/byronband

Share This