luna-amara- 30maiClujenii de la Luna Amară, care împlinesc în acest an 15 ani de activitate, vor concerta sâmbătă, 30 mai, la București în Colectiv (str. Tăbăcarilor nr. 7, fosta fabrică Pionierul). În deschidere vor cânta cei de la Rockabella, iar intrarea va fi 20 de lei. Accesul publicului se va face de la ora 21:00. Warm-up si after – RE:Activ cu Leo.

Luna Amară cântă de 15 ani sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc (“Asfalt”, 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formația și-a rafinat limbajul artistic de la album la album, ajungând în 2011, la “Pietre în alb” – cea mai completă și mai matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe, punctate de o interpretare în forță și de o producție modernă.

Recent, Luna Amară a lansat clipul piesei “Oameni noi”, ce se regăsește pe coloana sonoră a filmului “De ce eu?”, în regia lui Tudor Giurgiu. Apărută inițial pe albumul “Pietre în alb”, piesa se bucură acum de o nouă interpretare live, filmată în timpul concertului Live la Conti.

rockabellaRockabella este un grup tânăr ce preferă să nu își definească muzica printr-un stil anume, ci mai degrabă prin ceea ce membrii săi trăiesc, simt sau își doresc în momentul în care compun – un produs al potrivirilor si nepotrivirilor lor. Primul material, EP-ul “A World Outside”, urmează să fie lansat în vara acestui an și va include și piesele deja lansate “Motionless”, “Storyteller” și “Figure it Out”.

Haideți, așadar, sâmbătă seară, pe 30 mai, în Colectiv să-i vedeți pe cei de la Luna Amară și Rockabella! Accesul se va face după ora 21:00 iar intrarea va fi 20 de lei.

Share This