Primul DVD al trupei Luna Amară, „Live la Conti”, a fost lansat printr-un concert la Bucureşti joi, 2 martie, în Club Control, având pe scenă invitaţi muzicieni precum Adrian Despot (Viţa de Vie), Cătălin Chelemen (Coma), Dan Georgescu (byron) sau Oigăn (Kumm, Robin and the Backstabbers).

DVD-ul este disponibil în format fizic online pe Getmusic.ro (http://smarturl.it/LiveLaConti) sau eMag, precum şi în librăriile Cărtureşti, magazinele Muzica şi RockShop. Deasemenea, cele 22 de melodii sunt disponibile pentru streaming sau download pe toate platformele digitale la acest link: https://UMR.lnk.to/LiveLaContiPR.

Filmat la sfârşitul anului 2013 în clădirea fostului Hotel Continental din Cluj, clădire-simbol a oraşului, realizat de Resize Media (www.resize-media.com) şi lansat sub egida casei de discuri Universal Music România, DVD-ul „Live la Conti” reuneşte piese din toată cariera trupei şi este o mărturie a energiei şi a sentimentelor pe care Luna Amară reuşesc să le dezlănţuie pe scenă, în faţa publicului. În plus, pe lângă concertul integral (peste două ore de material), DVD-ul mai conţine şi un documentar despre istoria de 17 ani a formaţiei, văzută atât prin ochii membrilor săi cât şi prin cei ai altor oameni importanţi pentru Luna Amară, inclusiv colegi muzicieni din alte formaţii.

Luna Amară:
Mihnea Blidariu – voce, chitară, trompetă
Nick Făgădar – voce, chitară
Şerban Onţanu-Crăciun – chitară
Sorin Moraru – bass
Răzvan Ristea – tobe

Contact Luna Amară:
http://fb.com/lunaamaraband
www.luna-amara.ro

Contact U Rock / Universal Music România:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro/lunaamara

Share This