LUNA AMARĂ vă așteaptă
JOI 7 IUNIE la SUCEAVA în 31 Motor’s Pub
VINERI 8 IUNIE la IASI în Rockarolla
SÂMBĂTĂ 9 IUNIE la CHIȘINĂU în Club Seven

Luna Amară revine la Chișinău pentru prima dată de peste un an.

Cel mai recent videoclip lansat de Luna Amară este a treia piesa promovată de pe viitorul material de studio: “Viu”. Despre conceptul din spatele videoclipului piesei „Viu”, trupa declară:

“Fiecare acțiune in parte, ruptă de celelalte dar unite prin tema ușilor și prin cadrul final, a fost generată de întrebarea “Ce ma face să mă simt viu?”. Avem astfel cinci scenarii diferite care au rol de confesiune, deschizând celorlalți o fereastră spre frământările fiecăruia dintre noi, cei din Luna Amară, la acel moment. Însemnătatea fiecărei povești rămâne a fi descifrată și asumată de fiecare spectator în spiritul propriei vieți.”

Despre noul album, „Albumul este încă în proces de creație dar avem deja șase piese înregistrate în toamna anului trecut, la Radio Cluj, cu Dan Georgescu. Urmează ca în curând să finalizăm piesele care vor completa albumul și să le înregistrăm. Ne dorim ca în toamna acestui an să avem totul gata. Nu avem încă un nume pentru noul material.”

Lansată în 2000, Luna Amară este formația fanion pentru mai multe generații de consumatori de muzică live care apreciază mesajele sociale dar și de dragoste, ale poeziilor care abordează diverse stări. Se pune accentul pe solourile de trompetă, riffurile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru secția ritmică solidă care stă la baza pieselor. Trupa clujeană se bucură de succes pe plan național, promovând “Folclor”, “Roșu aprins”, “Gri dorian”, “Ego no.4”, “Oraș”, “Chihlimbar” și “Pietre în alb” în peste 800 de concerte, fiind invitată și în Germania, Olanda, Franța, Ungaria, Moldova, Bulgaria și Turcia, de-a lungul celor 18 ani de activitate neîntreruptă.

JOI 7 IUNIE
SUCEAVA, 31 Motor’s Pub. 20.00
https://www.facebook.com/events/168172407194063/

VINERI 8 IUNIE
IASI, Rockarolla. 21.00
https://www.facebook.com/events/2052967205024416/

SÂMBĂTĂ 9 IUNIE
CHIȘINĂU, Club Seven. 19.00
https://www.facebook.com/events/2075514686070373/

Share This