Luna AmarăDin Cercuri
București JOI 5 MARTIE
Un concert unic la Club Control

Luna AmarăAsfalt. 15 ani
Craiova VINERI 6 MARTIE
la Cult Music Club

Luna AmarăDin Cercuri
București JOI 5 MARTIE
Un concert unic la Club Control,
Un eveniment, marca BT
www.facebook.com/events/192997148762658/

BT Live Limited Edition continuă pe 5 martie cu un show inedit prin care trupa clujeană Luna Amară își va dezvălui rădăcinile muzicale într-un concert cu un setlist format exclusiv din preluări și reorchestrări ale pieselor unor artiști care a influențat-o și i-a șlefuit stilul.

Cu o intensă și constantă activitate concertistică începând din 2000, Luna Amară a devenit formația fanion pentru mai multe generații care apreciază mesajele sociale dar și iubirea descrisă printr-o lirică ce naște trăiri dintre cele mai diverse. Sound-ul trupei scoate la ilveală compoziții originale care pun accentul pe solo-urile de trompetă, riffurile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru partea ritmică solidă care stă la baza pieselor.

„După ce am vizitat Începuturile cu “Asfalt. 15 ani” în toamna 2019, vrem sa ne dezvăluim influențele in acest concert exclusiv de coveruri/preluări la piesele unor trupe a căror muzica ne-a șlefuit stilul. Vor fi doar coveruri. Nu a făcut nici o trupă consacrată așa ceva în România până în prezent.

 

De-a lungul anilor, Luna Amară s-a concentrat aproape exclusiv pe repertoriul de piese proprii/originale în concerte/turnee.
…și se încadrează în conceptul mai larg și turneul: – Luna Amară. 20 de ani – pentru care ne pregătim” – Mihnea Blidariu: cantautor, trompetă, chitară la Luna Amară

Concertul susținut de Luna Amară este penultimul din sezonul BT Live 2019-2020 care reunește un număr de 4 showcase-uri, o ediție limitată ce pune nume sonore ale scenei muzicale românești într-o lumină mai puțin obișnuită.

Artiștii cooptați în seria BT Live Limited Edition sunt o parte dintre cei care au introdus și conturat curentul alternative rock în peisajul sonor românesc în perioada anilor 2000 și care nu încetează să se reinventeze și să cucerească noi și noi valuri de ascultători.

Open doors: 20:30h
Concert: 21.00h

Biletele vor fi disponibile în avans, în rețeaua Eventbook.ro, dar și în seara evenimentului, la intrarea în Club Control (Str. C-tin Mille, nr.4, București) în limita spațiului disponibil.

Preț bilet:
• 40 RON în pre-sale, în rețeaua Eventbook.ro
• 50 RON la intrare, în seara evenimentului, în limita spațiului disponibil.

TOMBOLA #LuckyBTLive
Toți plătitorii de bilete vor putea participa, în seara concertului, la tombola Lucky BT Live, care are ca premiu o chitară electrică Gretsch.
Detaliile despre premiu și condițiile de participare la tombolă vor fi anunțate la intrarea în sala de concert, dar și în avans pe pagina eventimentului.

Luna AmarăAsfalt. 15 ani
Craiova VINERI 6 MARTIE
la Cult Music Club

După expedițiile de promovare pentru cel mai recent lansat album, “Nord” (Universal Music, CD 2018, LP 2019), Luna Amară se întoarce la rădăcini și aniversează 15 ani de la lansarea albumului de debut prin turneul de re-lansare a albumului “Asfalt” (Roton Music, MC/CD 2004, CD 2019), aniversând 15 ani de la apariția albumului de debut.

Turneul ajunge vineri la CRAIOVA, în Cult Music Club.

Următoarele date de turneu “ASFALT. 15 ani” sunt:
vineri 3 APR CONSTANȚA. RockHalle
sâmbătă 4 APR GALAȚI. Daily Pub
sâmbătă 25 APR TG.MUREȘ. The Office

Componența

Mihnea Blidariu (voce, chitară, trompetă)
Nick Făgădar (voce, chitară)
Andrei Boțan (chitara solo)
Sorin Moraru (chitara bas)
Răzvan Ristea (tobe)
https://web.facebook.com/LunaAmaraBand/

************************

Luna AmarăDin Cercuri
Un concert unic în Control, marca BT

Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a sprijinit cultura alternativă națională prin promovarea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile sub umbrela BT Live.

Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele în toamna anului 2016 pentru a da naștere conceptului BT Live, un proiect menit să susțină activitatea muzicienilor români și să aducă mai aproape de sufletul publicul autohton o serie de reprezentanții artistice memorabile.

Banca Transilvania a ajutat astfel artiștii authtoni să își poarte muzica prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio, dar și pe scenele cluburilor Control (București) și Form Space (Cluj), prin inițiativa BT Live care acoperă o mare varietate de stiluri și stadii de notorietate artistică.

www.facebook.com/clubcontrol/
www.control-club.ro
www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro

Share This