joi 22 februarie, ora 20.30
CLUJ. Karolina Pub. CONCERT ACUSTIC, intrare: 40 lei
Una din formațiile de suflet ale Clujului, Luna Amară vine pentru prima dată la Karolina Pub pentru un concert acustic de un “roșu aprins”…
https://www.facebook.com/events/186492545443266/

sâmbătă 24 februarie, ora 21.30
TÂRGU MUREȘ. Clubul Presei: The Office. CONCERT ELECTRIC, intrare: 25 lei
De Dragobete, Luna Amară cântă la Târgu Mureș
https://www.facebook.com/events/387893174971059/

Luna Amară prezintă piese noi de pe viitorul album (și amintim faptul că s-au lansat deja videoclipurile: „Nu știu, nu iau, nu sunt” și “Om”).

Videoclipul „Nu știu, nu iau, nu sunt” este realizat de Anya Dimitrov. Filmat pe scena Teatrului Național Cluj, videoclipul îl are pe actorul Ionuț Caras drept unic protagonist, în rolul unui personaj colectiv al neputinței și refuzului.

Despre videoclipul „Om”, Mihnea Blidariu (voce, trompetă, chitară la Luna Amară) ne povestește: – “Am scris Om la o vreme, nu foarte lungă, de la nașterea fiicei mele, Sofia. Versurile îi sunt dedicate ei, în primul rând. Cu timpul, cântând-o, am realizat că de fapt mesajul e ceva ce aș spune oricui: sunt aici să cunosc și să înțeleg, nu să judec și să ridic bariere. Invitația de a participa la această campanie ne-a bucurat și ne onorează, ca oameni – și pe mine, ca părinte. Vă așteptăm la concert și sperăm să vă placă videoclipurile.”

Ne vedem la concertele anunțate

Noi date de concert Luna Amară vor fi anunțate în curând!

Luna Amară @ Facebook – http://fb.me/lunaamaraband
Luna Amară @ Instagram – http://instagram.com/lunaamaraband

Share This