Formaţia Negură Bunget şi-a programat ultimul concert din acest an pentru luni, 19 decembrie, în Bucureşti. Evenimentul va fi o premieră pentru România: Negură Bunget va susţine un recital semi-acustic.

Trupa timişoreană a lansat în această toamna albumul “Zi”. În 19 decembrie însă vom vedea live piese semi-acustice din toţi cei 20 de ani de activitate ai trupei.

În cei 20 de activitate Negură Bunget a lansat 7 albume, a susţinut peste 1000 de concerte în întreaga lume şi a creat un proiect muzical şi conceptual deosebit, inspirat de moştenirea culturală locală.

Negură Bunget înseamnă:
Gabriel Mafa / Negru – tobe / percuţii / ţambal / tulnic
Tibor Kati – voce / chitară / clape
Adrian Neagoe / Oq – chitară / voce / clape
Ovidiu Corodan – bas / voce
Petrică Ionuţescu – instrumente tradiţionale

www.negurabunget.com
www.facebook.com/negurabunget

———–

DOWNFALL (black metal/Bucureşti)
www.facebook.com/Downfall.ro

Formaţia a pornit la drum în 2014, sub denumirea de Prodigal Son. Deşi intenţia a fost ca trupa să abordeze thrashul, în 2015, odată cu primele concerte, se conturează actuală direcţie muzicală: black metal. Treptat se renunţă la preluări şi apar spre sfârşitul anului trecut primele 5 piese proprii. Concertul din 19 decembrie va beneficia şi de un show de scenă special, în spiriul black metalului obscur.
————————-
PRESA PUB (Str. Culmea Veche nr. 2, Bucureşti).

Luni 19 decembrie 2016, ora 19.30 (ora de la care se permite accesul publicului).

Preţ bilet: 25 lei (se acceptă rezervări doar cu plata în avans – relaţii la 0722.814.991; rezervările garantează loc la concert, nu şi rezervări de mese sau scaune).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri şi tricouri la acest concert.

Pagina evenimentului pe Facebook:
https://web.facebook.com/events/1651460058480724/

Eveniment sub egida Metal Under Moonlight, ediţia a 65-a.

Share This