Lupu’ cel rău a lansat materialul ”Poveşti din pădurea de metal” care poate fi ascultat sau descărcat în format digital la linkul de mai jos:

https://UMRDD.lnk.to/LupuCelRau-PovestiDinPadureaDeMetal

Povesti-metal-aprLupu’ cel rău s-a înfiinţat în 2012 ca un side-project al lui Bogdan Costea (Magica) şi al lui Cristian Popescu (Siaj PM, Hangover) pentru a cânta heavy-metal classic mixat cu puţin umor. Formula trupei s-a stabilizat prin venirea lui Marian Mihăilă de la White Walls la tobe şi a lui Emilian Burcea de la Fortuneteller la a doua chitară şi a şi început activitatea live, cu piese proprii şi cu nişte cover-uri după greii metalului.

Fast-forward câteva zeci de concerte şi festivaluri, vreo doi ani şi câţiva baterişti (după plecarea lui Marian Mihăilă au mai trecut pe la tobele Lupului Adrian Mihai (9.7 Richter), Adrian Culeţu (Punch Therapy) şi a rămas Theo Scrioşteanu (MT Place)) şi Lupu’ se prezintă cu prestaţii live cu din ce în ce mai multe piese proprii şi din ce în ce mai puţine cover-uri. Concret se strânsese material de un album aşa că urmarea firească a fost intrarea în studio şi înregistrarea lui.

Pentru prezentarea grafică a albumului Lupu’ a apelat la megatitratul artist Costin Chioreanu care a surprins la fix cu coperta ideea de bază a muzicii constănţenilor de a vedea laturile amuzante ale industriei muzicale şi ale vieţii, în general.
În 2015 se petrece ultima schimbare de componenţă prin cooptarea lui Eugen Brudaru (White Walls) la cârma vocală a haitei şi urmează o jumătate de an de reinregistrare a întregului material cu noua voce astfel că lansarea “Poveştilor din pădurea de metal” pe CD are loc abia pe 4 martie 2016. Albumul poate fi comandat în format fizic pe canalele de comunicaţie on-line ale trupei (contact@lupucelrau.com şi https://www.facebook.com/LupucelRau/)

Contact Lupu’ cel rău:
https://www.facebook.com/LupucelRau
contact@lupucelrau.com
http://www.lupucelrau.com/

Share This