Vineri, 19 ianuarie 2018, Macanache și THE PUTREDS, lansează primul lor album în Club Quantic din București în cadrul unui concert live.

Albumul intitulat “Nam timp” este rezultatul unei fuziuni de stiluri muzicale, printre care: funk, rock, rap, jazz, raggae, blues și câteva elemente specifice care se puteau naște doar în această formulă.

THE PUTREDS înseamnă:

Macanache – Solist
Radu Burcea – Chitară și Voce
Silviu “Diego” Ruta – Chitară Bass
Silviu “Papai” Dobrescu – Clapa și Voce
Cătălin Gorgon-Grigorescu – Trompetă

În deschidere vor cânta cei de la The Kryptonite Sparks, o formație cu influențe variate, de la indie la hard rock, de la Arcitc Monkeys la Black Sabbath. Cu un prim EP lansat în 2013 și cu un turneu alături de Vița de Vie în 2014, The Kryptonite Sparks au primit pe bună dreptate premiul “Metalhead Best Alternative Newcommer’.

Urmează un turneu național cu Pinholes și apariții la Electric Castle și Fish-Eye Fest. În 2016 după ce semnează cu Universal Music România lansează albumu ‘Doi // A doua undă de bruiaj’. În februarie anul viitor urmează un nou single iar toamna lui 2018 ne va aduce încă un material TKS.

Așadar, pe 19 Ianaurei, în Club Quantic din București ne întâlnim cu Macanache & The Putreds alături de The Kryptonite Sparks.

Biletele costă 35 de lei și se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

La intrare, biletele vor costa 40 de lei.

Share This