Va invitam sa luati parte la concertele a doua trupe foarte in forma ale Ungariei, Dreamgrave si A Tumor Called Marla care canta prog metal intens, si care vor asigura o noapte frumoase si intensa, intr-o armonie si frenezie placute si cu siguranta captivante.

14. Martie, Timisoara @ Reflektor w/ Untold Faith [RO]
15. Martie, Odorheiu Secuiesc @ Fészek Club
16. Martie , Deva @ John’s w/ Left Hand Path [RO]

DREAMGRAVE
(sympho-prog metal)

DREAMGRAVE abordeaza un metal ingenios care inseamna un amestec de symphonic, progressive si neoclasic, o trupa formata in Septembrie 2012 in Ungaria.

Au in componenta la voce o soprana si un barbat care “amesteca” interesant clean-urile cu growl-urile, si o muzica influentata de mai multe “zone” precum Opeth, Paradise Lost sau Haken.

THE TUMOR CALLED MARLA ★ este o trupa de alternative metal din Budapesta formata in 2014. Baietii (si fata) foarte in forma muzical, si care au deschis recent la ei pentru Jinjer, creeaza o atmosfera unica si abstracta printr-un metal modern cu elemente electronice, intr-un duet vocal masculin cu feminin.

Dupa lansarea primului lor EP, intitulat “Trance”, in 2015, EP de care au avut grija Imminence Records din Statele Unite, trupa a trecut la un nou line-up care este sinonim si cu noul lor album “Limbo City”, lansat de Metal Hammer, Edge Records Division.

 

Share This