Turneul itinerant Overground Elements a ajuns la final, cu cele patru formații din line-up concertând fiecare, alternativ, în patru mari orașe ale țării: București, Iași, Cluj și Timișoara. După ce au prezentat publicului noile lor proiecte live, fiecare în parte, cele patru formații se reunesc la București în Fratelli Studios (strada Glodeni, nr 1-3) maine, pe 21 aprilie, pentru un concert împreună!

byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Travka vor cânta fiecare  în câte două reprize, atât acustic cât și electric, clubul urmând a avea câte o scenă dedicată pentru fiecare tip de concert. Trupele vor cânta prin rotație pe ambele scene, totalizând 8 reprezentații separate într-o seară cu peste 4 ore de muzică! Programul evenimentului este după cum urmează:

  • Ora 21.00- accesul publicului
  • Ora 22.00- start concerte
  • Ora 03.00- sfarșit eveniment

Biletele se găsesc online și în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 70 de lei (presale) sau 80 de lei la intrare, în seara concertului, în limita stocului rămas. Accesul nu este permis persoanelor sub 18 ani.

Elements Reunited- promo #1

Elements Reunited- promo #2

Haideți așadar pe 21 aprilie, alături de byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Travka la un eveniment deosebit, unde fiecare trupă va concerta atât electric cât și unplugged, pe două scene dedicate!

Filmări de la concertele Overground Elements găsiți pe Overground Magazine:
http://magazine.overground.ro/live

www.byronmusic.ro
http://fb.com/themonojacks
http://fb.com/robinandthebackstabbers
http://fb.com/travka.oficial
http://elements.overground.ro

Share This