Dacă unii dintre voi ați început această săptămână petrecând, ce ați spune de puțină distracție și la începutul săptămânii viitoare, mai exact în seara de 7 mai?

Și nu orice fel de distracție, ci un concert care va scoate la suprafață energia din voi, căci este cunoscut faptul că finlandezii de la TURISAS au darul de a-i face pe toți cei ce le calcă pragul la concerte să se simtă bine!
Și pentru a întregi seara, în deschiderea concertului îi veți putea asculta pe bucureștenii de la TWIST OF FATE.

Event: Turisas live în Quantic club. Guests: Twist of Fate

Biletele pot fi achiziționate online pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
Pre-sale: 59 lei – primele 50 bilete – Sold Out!
Normal Ticket: 69 lei
Acces: 75 lei – disponibile în ziua concertului, la intrare

OFERTĂ: AmBilet.ro le propune fanilor Turisas o ofertă specială: La 3 bilete cumpărate din aceeași comandă pe www.AmBilet.ro, primiți o invitație gratis pentru un prieten! Invitația va fi livrată persoanei care a realizat comanda.

Câștigătorii pass-urilor meet & greet (dintre cumpărătorii biletelor pre-sale) vor fi anunțați zilele viitoare, alături de programul serii.
Până atunci, iată ce vă transmit cei din trupă:

Mesaj de la Turisas pentru fanii din România

Cei de la Turisas au ceva să vă spună, așa că urmăriți mai jos mesajul lor pentru voi! :DNu uitați că ne întâlnim cu aceștia în data de 7 mai, în club Quantic, alături de Twist of Fate – Ro!Event: Turisas live în Quantic club. Guests: Twist of Fate

Publicată de Maximum Rock Romania pe 18 Aprilie 2018

Share This