A venit momentul ca şi România să aibă un festival de rockabilly (rock & roll) şi pentru acest eveniment Timişoara va avea onoarea de a fi gazdă, mai exact clubul Manufactura (Splaiul T.Vladimirescu nr. 9).

manufestÎn zilele de 4-5 noiembrie 2016 clubul Manufactura se va transforma într-un spaţiu retro cu workshopuri dedicate genului, proiecţii filme, open rock & roll piano, speakers, concerte, şi afterparty, dorind să ofere publicului atmosfera şi spiritul de festival rock & roll.

Abonamentele în valoare de 30 de lei pot fi achiziţionate la Manufactura începând cu data de 24 Octombrie 2016. Biletul pentru o zi de festival va costa 20 de lei şi se pot cumpăra la intrare în ziua evenimentului. Copiii până la vârsta de 14 ani vor avea intrarea liberă, având obligaţia de a fi însoţiţi de un adult.

FB event: https://www.facebook.com/events/580060925513171/

Primul nume confirmat la festival sunt maghiarii de la Killer Diller Combo.
Iată cum se descriu aceştia:

Suntem Killer Diller Combo, o trupa de 6 oameni din Ungaria, iubitori ai muzicii americane din anii `40, `50, în special rockabilly, rhythm’n’blues, blues şi boogie-woogie swing.
Trupa noastră e une din trupele importante de pe scena rockabilly din Ungaria, cântând regulat în cel mai cunoscut bar de rock`n`roll din Ungaria, “The Amigo” dar şi alte cluburi de “rock on”. De asemenea, participăm şi la festivaluri din Ungaria şi Europa.
Spectacolul colorat este umplut de ritmuri autentice de pian boogie-woogie, şi note de trompetă. În componenţă mai avem un chitarist cu ritmuri nebune, contrabas şi baterist jazzy. Nu în ultimul rând, o cântăreaţa foxy, cu o voce blues de neuitat.

Alte trupe participante vor fi anunțate în scurt timp.

Share This