Marile voci din rock-ul românesc cânta AC/DC pe 8 iulie, la Arenele Romane.

theRock-AfisCristi Minculescu, Gabi (Guriţă) Nicolau de la Krypton, Alin (Coiotu) Dincă de la Trooper, Ovidiu Anton şi Cristian Hrubaru, alături de The ROCK, trupa tribut AC/DC a României, vor cânta prima dată pe aceeaşi scenă piesele care i-au influenţat la începuturile carierei muzicale.

Spectacolul şi momentele speciale vor fi prezentate de actorul Flaviu Crişan, de asemenea un mare fan al titanilor de la AC/DC.

Din concert nu vor lipsi hiturile consacrate cum ar fi “Thunderstruck”, “Highway to hell”, “Back in black” sau “TNT”, însă trupa The ROCK pregăteşte şi piese de pe noul album al AC/DC, “Rock or bust”. Va fi o seară în care Cristi Minculescu, Alin Dincă, Gabi Nicolau, Ovidiu Anton şi Cristi Hrubaru susţinuţi de trupa The ROCK îţi vor cânta live piesele celebre cu care AC/DC te-au energizat de 40 de ani.

Cu un solist de excepţie, al cărui timbru vocal se apropie foarte mult de cel al lui Brian Johnson, cu un chitarist solo din Moscova, cu o energie debordantă şi prezenţă scenică nestăvilită, asemeni lui Angus Young şi cu instrumentişti experimentaţi la bass, chitară ritmică şi tobe, trupa tribut The ROCK reuşeşte de fiecare dată să electrizeze publicul şi să îl transpună în starea specifică unui concert AC/DC.

Biletele au următoarele preţuri:
– 35 de lei ( în limita a 200 de bilete )
– 50 de lei ( preţ normal )
– 70 de lei la intrare
– 150 de lei Meet & Greet (40 de bilete)

Concertul face parte dintr-o acţiune culturală de susţinere a scenei rock româneşti, deziderat al ROCK U Events (ce e mai bun din rock-ul autohton şi nu numai). Ne propunem să aducem în faţa publicului cele mai puternice acte artistice, cei mai tari artişti, în spectacole organizate la un înalt nivel de profesionalism. Toate acestea vor fi găzduite în cel mai rock loc din Bucureşti, Arenele Romane, cu o capacitate de 7000 de locuri vara şi 2000 de locuri în cort încălzit pe timp de iarnă. ROCK U Events va fi de asemenea o rampă de lansare pentru cele mai talentate trupe tinere din zona rock. Totodată sub umbrela ROCK U Events vor fi organizate şi concerte ale artiştilor internaţionali consacraţi.

Share This