Una dintre cele mai îndrăgite trupe de stoner rock din Europa, Mars Red Sky, revine la Timișoara, de această dată în clubul Reflektor, cu ocazia turneului din acest an, orașul de pe Bega fiind singurul din România inclus în turul artiștilor.Cap de afiș la o multitudine de festivaluri underground, este considerat un nume important în scena rock internațională.În cadrul trurneului, francezii urmează să presteze în țări precum: Bulgaria, Serbia, Croația, Italia, Portugalia, Spania.

După ce anul trecut au oferit un show pe măsură publicului Timișorean la Haywire Festival, s-au întors din nou să își încânte fanii. Mars Red Sky combină stoner rock-ul cu psychedelic rock-ul, amintind de psych pop-ul anilor 70’. Fără îndoială, un act live care nu trebuie ratat de pasionații acestui stil muzical.

Tehnica trupeților, riff-urile melodice, prezența scenică, comunicarea cu publicul, headbang-ul permanent și zâmbetele oamenilor au contribuit la o seară de neuitat. Binecunoscutele piese precum: ”The Light Beyond”, ”Strong Reflection”, “Marble Sky”, “Alien Grounds” au avut un impact deosebit asupra celor prezenți, reușind să mențină publicul într-o stare continuă de euforie. Nu au lipsit nici aclamațiile din partea spectatorilor: aplauzele furtunoase, țipetele de bucurie și cererea de bis-uri.

Mars Red Sky live este o experiență extraordinară pe care o recomand oricărui iubitor de muzică bună. A fost unul din cele mai spectaculoase concerte la care am participat în acest an și aștept să îi revăd cât de curând.

Autor: Tudor Vâşcan

Share This