Fanii renumitei formatii Metallica sunt invitați la super concertul trupei Masterpiece, prima și cea mai renumita formatie romaneasca de tribut Metallica. Concertul va avea loc în clubul Capcana (ex Daos), sâmbăta 3 noiembrie, de la ora 21.00.

Trupa Masterpiece este prima formatie tribut Metallica din Romania, fiind alcatuita din membrii cu o vasta experienta muzicala, care fac parte din diferite trupe consacrate din tara. Masterpiece a luat naștere în Cluj Napoca în 2009, și inca de la inceput s-a bucurat de succese obtinute in concerte si festivaluri atat in Romania cat si in Ungaria, unde în primul an de existenta a sustinut un turneu in colaborare cu trupa maghiara Nimfonia de tribut Nirvana. Azi Masterpeice este in continua crestere promitand fanilor trupei Metallica si nu numai, show-uri metalice, de un inalt nivel profesional.

Prin repertoriul interpretat în concerte, Masterpiece își incanta publicul cu melodii Metallica nemuritoare precum: Die My Darling, Enter Sandaman, Fade To Black, Master Of Puppets, Nothing Else Matters, One, Whiskey in the jar, The memory remains sau The Unforgiven.

Membri:
Andy Ghost – voce
Szabi – chitara
Dorin – chitara
Lo – chitara bas
Gabi – tobe

Metallica sunt regii incoronati ai muzicii metal, sunt cei care au reusit sa combine sound-ul agresiv cu o melodicitate aparte, viteza si virtuozitatea cu tehnica muzicala, versurile si mesajele adanci cu refrenele usor de retinut. Au inregistrat sute de piese, au sustinut mii de concerte, au miscat milioane de inimi, este de netagaduit ca au lasat o amprenta eterna in istoria muzicii universale. Au facut asta de-a lungul a trei decenii, au modelat generatii intregi de ascultatori dar si de muzicieni, au inspirat nenumarati oameni de pe intrega planeta. Dupa 30 de ani trupa Metallica inca este aici si este o prezenta extraordinara, o “entitate” plina de energie si dinamism. In concluzie: Metallica is the Metal MASTERPIECE!” (Andy Ghost)

Intrare concert: 30 lei

Facebook event: https://www.facebook.com/events/241379346727471/

Share This