Maximum Rock Festival 18octCea de-a treia ediţie indoors a Maximum Rock Festival a luat sfârşit duminică, după 4 zile care au zguduit Bucureştiul cu acordurile explozive de metal ce s-au auzit de la Arenele Romane şi din Club Colectiv.

Anul acesta, formaţiile care au urcat pe scenă au fost Epica, Annihilator, Sirenia, Septicflesh, Skalmold, Kistvaen, Dimlight, Hteththemeth, Enemy of Reality, The Silent Wedding, Harlott, Archer, Tiarra, Hatemode, Elarmir, Gothic, Crimena, Target şi Lupu’Cel Rău.

Şi de data aceasta, feedback-ul formaţiilor participante a fost foarte bun. Primele reacţii au apărut deja şi trupele au vrut să le comunice fanilor impresiile lor. Câteva ne-au oferit următoarele declaraţii:

Epica s-a distrat de minune în România. Scena a fost amplasată într-o locaţie foarte cool, un fel de stadion cu design antic. Am văzut atât de multe feţe bucuroase în primele rânduri, lucru care ne-a făcut şi pe noi fericiţi. Toată lumea şi-a făcut treaba iar echipa a fost foarte devotată şi prietenoasă.” – Mark Jansen de la Epica

“Un festival fantastic, un staff grozav şi fani pe măsură. În mod clar, unul dintre cele mai bune festivaluri metal!” – Jeff Waters de la Annihilator

Maximum Rock Festival 2015 a fost un eveniment excepţional. Încă o dată, publicul metal din România a dovedit că este unul dintre cele mai pasionate din Europa. Sper că ne vom putea întoarce în Bucureşti în viitorul apropiat, la o nouă ediţie a Maximum Rock Festival.” – Björgvin Sigurðsson de la Skalmold

Organizatorii se pregătesc deja pentru ediţia din 2016 a Maximum Rock Festival. În cel mai scurt timp, va fi dezvăluită o primă formaţie participantă!

Dorim să mulţumim pe această cale tuturor celor care au sprijinit evenimentul, partenerilor, fanilor devotaţi şi echipei de producţie, precum şi, desigur, trupelor care, că întotdeauna, au dat tot ce au avut mai bun pe scenă.

Suntem bucuroşi că, în fiecare an, festivalul creşte, strângând un număr din ce în ce mai mare de participanţi. Vrem, de asemenea, să le mulţumim celor care au respectat decizia de a nu se fuma în cortul de la Arenele Romane, precum şi în food court.

Va aşteptăm la Maximum Rock Festival 2016, care va avea loc tot în luna octombrie, în aceeaşi schemă de 4 zile. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în viitor!

Share This