Trupa timișoreană MERE a lansat albumul „Corpuri cerești”, material ce poate fi ascultat sau descărcat în format digital de la acest link: https://UMRDD.lnk.to/Mere-CorpuriCerestiPR.

„Dacă iubirea e un univers în sine, atunci „Corpuri Cerești” este jurnalul de bord al primului cosmonaut trimis în spațiu adânc neexplorat. Cu o muzică intenționat bizară, dar accidental melodică, albumul este o nepretențioasă încercare de a reflecta unitar natura duală a omului în raport cu erotismul.

 

Albumul a fost înregistrat, mixat și masterizat la Catworks Studio (ex Negură Studio) de către Mihai „Mâț” Neagoe și produs de același Mâț, cu ajutorul lui Bruno.

 

Piesele au fost compuse în perioada 2011-2014, dar din 2014 până acum, din cauza fluctuațiilor de componență nu am reușit să le înregistrăm.

 

Anul trecut, în aprilie, în contextul dizolvării ultimei formule, am făcut un hei-rup de o zi și am înregistrat live track-urile de bază, restul fiind „magie” de studio, pe parcursul a aproape unui an întreg.

 

Cu acest album se încheie copilăria Mere și începe ceva, nu știm ce, dar așa cum ne-am propus când am început trupa: „altceva”.

 

Un singur lucru e sigur: în timp ce voi ascultați acest album, următorul album Mere e deja în chinurile facerii.”

Componența MERE:
Bruno Mark Huțiu – voce, chitară
Jack Popescu – chitară, voce
Marcel Iovanov – bas
Sergiu Nădăban – tobe
Add keys & effects – Mâț & Bruno

Contact MERE:
https://www.facebook.com/merelesuntbune
trupamr@gmail.com
Bruno Mark Huţiu – 0748029956

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Share This