Formaţia Epica, unul dintre headlinerii ediţiei de anul acesta a Maximum Rock Festival, se bucură foarte mult că se întoarce în România, la Bucureşti.

Trupa le-a transmis fanilor din ţară un mesaj video. Acesta poate fi urmărit mai jos.

EpicaFestival 18oct

Va amintim că doar până marţi, inclusiv, va mai puteţi procura abonamente la preţul special de 110 lei. De miercuri, acestea vor costa 125 de lei, până în data de 15 octombrie. Din prima zi a evenimentului şi pe tot parcursul celor 4, abonamentele vor fi disponibile la locaţii, pentru suma de 135 de lei. De asemenea, mai aveţi ocazia să va procuraţi ultimele bilete de tip VIP.

În aproximativ două săptămâni, Bucureştiul va fi luat cu asalt de formaţiile din line-up-ul unuia dintre cele mai aşteptate festivaluri metal din România, Maximum Rock Festival!

Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold, Septicflesh şi mulţi alţii vor urca pe scenă pentru a oferi concerte de neuitat. Evenimentul are loc între 15 şi 18 octombrie 2015, în Club Colectiv şi la Arenele Române.

Pe lângă trupele străine care vor lua parte la eveniment, line-up-ul este foarte bogat în grupuri autohtone – Kistvaen, Tiarra, Crimena, Lupu’ cel Rău, Hteththemeth, Hatemode, Gothic, Target şi For The Wicked – reprezentante de seamă ale mişcării metal din România.

Share This