metal-Storm-marPe 16 martie, de la ora 19.00, în club Fabrica, vine furtuna: “Metal Storm”, cu Crossbone, Deathrattle, Dirtnap și Pyroblast.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1314449965235579/
Preţul biletului: 10 lei

Crossbone – înfiinţaţi în octombrie 2012, aceşti băieţi talentaţi şi cu o admiraţie teribilă pentru thrash-ul old school, au avut un morman de concerte demne de luat în seama, împărţind scena cu trupe precum Bio-Cancer, Chronoshere, Violentor şi mulţi alţii. Băieţii au deja la activ două materiale pe CD şi se pregătesc de primul lor videoclip.

Deathrattle este o trupa de speed thrash metal din Bucureşti, formată în aprilie 2014. Pe parcusul anilor 2014-2015 trupa a avut concerte în diferite locaţii cum ar fi Fabrica, Question Mark, B52, Arenele Romane, etc., reuşind să se facă remarcată în undergroundul din Bucureşti. Pe lângă concertele susţinute, băieţii au lucrat şi la primul lor album, “Minutes Before Death” lansat pe 13 noiembrie 2015 în Quantic Pub 2, o adevărată furtună de riffuri pe sonorităţi speed/thrash piperată cu exuberanţa şi energia tinerilor componenţi.

Dirtnap, trupa ce a luat fiinţă în vara anului 2014, va zgudui din nou scena underground-ului cu un stil propriu de Groove Metal, şi anunţă în continuare o prestanţa up-and-coming în comunitatea thrash metal. Formată din Victor Gheorghe (Lead Vocals, Lead Guitar), Andrei “Iorga” Petcu (Rhytm/Lead Guitar), Nicolas Rădoi (Drums) şi Radu Rădulescu (Bass), cu o melodie înregistrată şi 4 concerte la activ, trupa promite o revenire electrizantă.

Pyroblast este o trupă de thrash metal din Bucureşti ce a fost formată în luna iulie a anului 2014 de către actualul frontman, chitarist şi vocalist Robe Cristian şi actualul basist Petru Aldea. Trupa şi-a început activitatea la începutul anului 2016, debutând cu piesa “You got trapped” având concerte în diferite baruri bucureştene. Influenţele principale ale trupei sunt: Havok, Megadeth, Slayer, Testament şi Anthrax.

Share This