CRYSTAL LAKE (Japonia) vor canta in premiera in Romania la Rockstadt Extreme Fest 2019, ce va avea loc intre 1 – 4 august 2019 la poalele Cetatii Rasnov.

Crystal Lake, unul dintre numele cu cea mai rapida ascensiune de pe scena de metal asiatica, numit de cunoscuta publicatie Lambgoat drept „cel mai bun produs muzical de export al Japoniei din ultimii ani”, ajunge pentru prima data la noi in tara.

Infiintat in 2002 in Tokio, Japonia, grupul aduce un sound dur, dar melodic, rezultat al imbinarii influentelor metalcore cu cele ale rockului progresiv si ale nu metal. Au cunoscut succesul inca de la primul album, intitulat „Dimension” (2006), care le-a adus turnee pe continentul asiatic alaturi de nume precum Parkway Drive, Hatebreed, The Ghost Inside si multe altele, fiind descrisi drept „una dintre noile vedete ale scenei metal internationale care a atras atentia si a generat cele mai multe reactii”.

Cel mai nou material al Crystal Lake, intitulat „Helix”, lansat anul acesta, garanteaza un show exploziv care a asigurat deja formatiei un loc in line-up-ul unora dintre cele mai cunoscute festivaluri de profil, precum Brutal Assault.

Melodie Crystal Lake: http://bit.ly/2J89ucm

Pe scena de la poalele Cetatii Rasnov, Crystal Lake (Japonia) vor canta alaturi de Sworn Enemy (SUA), Soilwork (Suedia), Dimmu Borgir (Norvegia), Bloodbath (Suedia), Clawfinger (Suedia), 1349 (Norvegia), Mortem (Norvegia), Bölzer (Elvetia), Mgła (Polonia), Candlemass (Suedia), Paradise Lost (Marea Britanie), Hypocrisy (Suedia), Asphyx (Finlanda), Unearth (SUA), Adept (Suedia), Schammasch (Elvetia), Ektomorf (Ungaria) si de Korpiklaani (Finlanda). Noi nume de pe scena muzicala internationala vor fi anuntate in curand.

Abonamentele pentru editia 2019 s-au pus in vanzare in reteaua iaBilet si pe iabilet.ro.

Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2019: http://bit.ly/RockstadtExtremeFest2019_FacebookEvent

Share This