Festivalul METALHEAD Meeting va avea loc pe 24 şi 25 iunie la Arenele Romane din Bucureşti, iar lineupul evenimentului se îmbogăţeşte cu ultimele patru confirmări: Enemynside şi 5Rand din Italia, Materia din Polonia şi Within The Nova din România. De asemenea, au fost puse în vânzare şi bilete de o zi la preţul de presale de 95 de lei, bilete valabile în oricare din cele două zile de festival.

Cele patru nume închid afişul festivalului şi se alătură headlinerilor deja anunţaţi până acum la ediţia a şasea a festivalului: Cradle Of Filth, Sepultura, Behemoth, Uli Jon Roth (Scorpions Set), Ross The Boss (classic Manowar Set) Agnostic Front, Myrkur şi Bucovina. Alte câteva zeci de trupe vor fi anunţate în curând ! Până pe 1 iunie abonamentele au preţuri speciale de doar 170 de lei pentru două zile. Alte trupe confirmate: Nox Vorago – Atmospheric Death & Black Metal | Suedia, Pokerface – Thrash Metal | Rusia, MartYrium – Black Metal | Malta, Arkana Code – Death Metal | Italia, Cretura – Symphonic Extreme Metal | Norvegia, Diying Gorgeus Lies – Thrash Metal | Germania.

A mai rămas de anunţat o singură trupă, câştigătoarea concursului internaţional OSTString 2017.

Este disponibil de asemenea şi programul festivalului:

Enemynside (IT)

Înfiinţată în 1999, în Roma, Enemynside livrează un mix contagios de thrash metal amestecat cu groove şi alternative metal. Cu trei albume lansate şi numeroase concerte susţinute în Europa, Enemynside sunt o reţeta perfectă pentru fanii Stone Sour, Nickelback sau Alter Bridge.

5rand (IT)

5rand este o formaţie tânăra de thrash metal ce a luat naştere în Roma, Italia. Încă de la primul album, “Sacred/Scared”, membrii 5rand şi-au demonstrat profesionalismul în compoziţii thrash metal ornamentate cu elemente industriale în care vocea solistei Julia Elenoir livrează cu uşurinţă atât părţile clean cât şi cele cu growluri.

Materia (PL)

Materia este o formaţie relativ tânăra din Szczecinek, Poland, însă extrem de prolifică. Primul album al trupei “Case Of Noise” a fost lansat în 2013 şi reprezintă o combinaţie ingenioasă între groove metal, metalcore şi hardcore. Materia a concertat pe aceeaşi scenă cu Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Dog Eat Dog, Hunter, Decapitated şi Frontside.

Within The Nova (RO)

Within the Nova este o trupă metalcore din Timişoara înfiinţată în decembrie 2015. În prezent, din componenţa sa fac parte Diana ‘Saska’ Pascutiu (voce) , Alex Rizea (chitară/voce), Zsolt Mondovici – (chitară), Akos Mondovici (bass) şi Richard Ebner (tobe). Trupa îşi trage seva de inspiraţie din diverse genuri muzicale precum industrial, metalcore sau electronic, rezultând un sound dinamic şi expresiv, caracterizat prin voci clean şi scream-uri, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare, şi tematici atmosferice.

Abonamentele pentru Metalhead Meeting se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara la următoarele preţuri:

– PRESALE 1: până pe 1 iunie: 170 de lei Acces General şi 220 de lei Golden Circle, 95 de lei biletele de o zi
– PRESALE 2: până pe 24 iunie: 185 de lei Acces General şi 235 de lei Golden Circle, 110 de lei biletele de o zi
– LA INTRARE: 200 de lei Acces General şi 250 de lei Golden Circle, 120 lei biletele de o zi

Sunt disponibile şi pachete prin care puteţi vedea şi concertul Gojira de pe 4 iulie (tot de la Arenele Romane) la pachet cu festivalul Metalhead Meeting dar şi pachete pentru showul Evanescence de pe 29 iunie (Arenele Romane), concertul Gojira de pe 4 iulie şi Metalhead Meeting. De asemenea, găsiţi în vânzare şi pachetul Wolf Pack prin care puteţi cumpăra 5 bilete la preţ de 4 şi veniţi în gașcă la concert ! Pachetele dar şi abonamentele la festival pot fi cumpărate de pe iabilet.ro de aici www.iabilet.ro/bilete-metalhead-meeting-festival-2017-25955/

Abonamentele Golden Circle sunt în faţa scenei iar numărul lor este limitat la 500 de bucăţi din care mare parte s-au vândut deja.

După ce în ediţiile trecute aţi văzut live trupe precum: Kreator, Dragonforce, Rotting Christ, Delain, Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca în 2017 să sărbătorim 6 ediţii de METALHEAD Meeting cu un lineup care doreşte să ducă festivalul la un alt nivel, categoria grea, asta însemnând headlineri pe care îi vedeţi pe capetele de afiş ale marilor festivaluri de gen.

Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreşte să ofere o experienţă celor prezenţi la eveniment şi nu doar nişte simple concerte.
Metalhead Meeting, our passion, they wouldn’t understand.

www.metalheadmeeting.com

Un eveniment METALHEAD.

Share This