În data de 21 Octombrie 2018, Monuments (Marea Brtanie), Vola (Danemarca) și Kadinja (Franța) vor concerta în /Form Space Cluj-Napoca. Pentru acest concert, bilete în format fizic puteți achiziționa de la Cinema “Florin Piersic” din Cluj-Napoca și de la Librăria Humanitas Cluj, la prețurile de 55 de lei (primele 150 de bilete), 66 de lei (următoarele 150 de bilete) și de 70 de lei (restul biletelor și la intrare). Online, biletele pot fi achiziționate în avans de pe site-ul Eventbook.

Cu o zi înaintea concertului de la Cluj-Napoca, cele 3 trupe vor concerta în Club Fabrica din București. Pentru concertul de la București, se pun în vânzare doar 350 de bilete. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Hard Rock Cafe, Berăria H, Târgul Cărții (Pasajul Latin), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara. Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară. Biletele au următoarele prețuri: 65 de lei până în 7 Septembrie 2018, 75 de lei până în 1 Octombrie 2018, 85 de lei până în 20 Octombrie 2018 și 90 de lei la intrare.

Monuments este un grup britanic de progressive experimental metal, înființat în anul 2006 de chitariștii John Browne (fost în Fellsilent) și Josh Travis (fost în The Tony Danza Tapdance Extravaganza). După ce a lansat primele 2 albume în anii 2012 (“Gnosis“) și 2014 (“The Amanuensis“), Monuments revine în data de 5 Octombrie 2018 cu cel de-al treilea album de studio, care se va intitula “Phronesis“. După diferite modificări ale trupei, trupa a semnat cu Century Media Records în 2012, anunțând adăugarea cântărețului Matt Rose în aceeași zi. Albumul de debut, “Gnosis“, a fost lansat prin inetrmediul casei de discuri Century Media Records. Trupa a participat la Euroblast European Tour alături de Jeff Loomis, Vildhjarta și Stealing Axion. Un alt turneu european cu Born of Osiris și After the Burial a urmat la începutul anului 2013. În luna Martie a aceluiași an, formația s-a despărțit de vocalistul Matt Rose. În Iulie 2013, a fost anunțat că fostul vocalist al trupelor Periphery și, totodată, actual vocalist al trupelor Ever Forthright și The HAARP Machine, Chris Barretto, s-au alăturat trupei. În Decembrie 2013, formația a anunțat prin intermediul paginii oficiale de Facebook că a terminat cel de-al doilea album. Tobele au fost înregistrate în Monnow Valley, Țara Galilor, cu inginerul de sunet Romesh Dodangoda (Motörhead, Sylosis, Bring Me The Horizon), în timp ce restul instrumentelor au fost înregistrate DIY de către John Browne, iar părțile vocale au fost făcute cu Eyal Levi. În Aprilie 2014, a fost anunțat oficial că noul lor album, “The Amanuensis“, va fi lansat în 23 Iunie 2014. În data de 15 Iunie 2014, trupa a concertat pe scena Red Bull Studios Live Stage la Download Festival. În lunile Martie și Aprilie ale anului 2015, Monuments a deschis concertele europene ale trupei australiene Karnivool. Toboșarul Mike Malyan a părăsit trupa în August 2015 din cauza unor accidentări repetate la spate și la umăr, acesta fiind înlocuit cu Anup Sastry, fost toboșar în trupa Intervals. În aceeasi lună, trupa a participat la Hevy Music Festival. După un an, în data de 16 Iunie 2016, Anup Sastry a anunțat, la rândul său, pe pagina personală de Facebook, că părăsește amiabil trupa, urmând să se întoarcă în anul 2018 strict pentru a înregistra părțile de tobe pentru albumul “Phronesis“. Componența actuală a trupei Monuments este: Chiris Barretto (voce, saxofon, Ever Fortright, ex-Haunted Shores, ex-Periphery, ex-The HAARP Machine), John Browne (voce, Flux Conduct, ex-Fellsilent), Olly Steele (chitară) (ex-Cyclamen) și Daniel Lang (tobe, Red Enemy).

Vola este un grup danez care a luat ființă în anul 2006. Trupa a lansat până în prezent 3 EP-uri (“Homesick Machinery“, 2008; “Monsters“, 2011 și “October Session“, 2017) și două albume: “Inmazes” (2017) și “Applause Of A Distant Crowd” (2018). Componența Vola este: Asger Mygind (voce, chitară), Martin Werner (clape), Nicolai Mogensen (chitară bass) și Adam Janzi (tobe). Vola vine din Copenhaga și este un mix cum rar întâlnești. De la progressive-ul ce caracteriza anii ’70, la industrial cu note electronice, totul blenduit cu influențe de metal extrem, Vola este considerată o adevărată speranță a scenei metal europene.

Kadinja este un grup de progressive metal format la Paris în anul 2016 și compus din: Philippe Charny Dewandre – voce, Pierre Danel – chitară, Quentin Godet – chitară, Steve Tréguier – chitară bass și Morgan Berthet – tobe. Până în acest an, grupul a lansat albumul “Ascendancy” (2017).

Share This