Trupa de Black Metal din Finlanda, Mormânt De Snagov, a lansat cel de-al treilea album de studio, “Depths Below Space And Existence” prin Pest Records, sărbătorind astfel primii 10 ani de existent ai trupei.

Comenzile pot fi făcute aici:

– jewel-case CD – http://shop.loudragemusic.com/morm%C3%A2nt-de-snagov-depths-below-space-and-existence
– digital – https://pestrecords.bandcamp.com/album/morm-nt-de-snagov-depths-below-space-and-existence

Noul album ne prezintă cu curaj o altfel de trupă Mormânt De Snagov față de ce am auzit pe precedentele albume iar schimbarea logo-ului trupei ne dă un indiciu subtil despre schimbarea de sound a trupei. Influențele Extreme Death Metal au fost combinate cu mai tradiționalul Black Metal și, pentru prima dată, claviaturile au fost folosite intens pentru a crea peisajul sonor. Pe noul mix putem descoperi chiar câteva accente de jazz, ceea ce face ca “Depths Below Space And Existence” să fie cel mai eclectic album Mormânt De Snagov de până acum din punct de vedere al materialului sonor. Albumul poartă ascultătorii de la înălțimi epice la atmosfere esoterice, totul fiind punctat cu pasaje brutale sau de o seninătate nihilistă.

Din punct de vedere al versurilor, albumul este un studiu al minții umane și al omului ca individ. Noi, ca specie suntem foarte ușor influențați de ideologii: fie că sunt religioase, politice sau sociale, cei slabi de înger vor asculta întotdeauna de vocea cea mai puternică. Avem tendința să creăm granițe artificiale, care, inevitabil, duc la societăți controlate, pierderea individualității și chiar escaladarea stărilor conflictuale. Și dacă libertatea de a gândi se pierde, cât mai contează viața unui singur individ?

Contacte:

Mormânt De Snagov
https://www.facebook.com/mormantdesnagov
http://mormantdesnagov.com/

Pest Records
https://pestrecords.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/pestrecords
http://shop.loudragemusic.com/pest-records

Share This