Negură Bunget susține în 2016 un turneu aniversar european cu peste 50 de concerte.

În cadrul acestui turneu vă invităm să participați în data de 3 octombrie la un eveniment special în clubul Aby Stage Bar din Râmnicu Vâlcea, eveniment menit să sărbătorească lansarea oficială a noului album “ZI”, dar și cei 20 de ani de activitate Negură Bunget și 10 ani de la lansarea albumului “OM”. Fiind pentru prima oara in fata publicului valcean, playlistul concertului Negură Bunget va reflecta direct această aniversare triplă, și va cuprinde atât piese noi, cântate în premieră, cât și unele vechi, cu un accent special pe cele de pe albumul “Om”.

NB la RmVAlbum “Zi” va fi lansat luna aceasta de casa de discuri germană Prophecy Productions, fiind a doua parte a trilogiei inspirată de Transilvania, trilogie care explorează elementul uman, practicile și tradițiile, legătura cu natura și felul în care aceasta a modelat orizontul spiritual al localnicilor. A doua faza a trilogiei e simbolizata prin VORBĂ.

În cei 20 de ani de activitateNegură Bunget a lansat 7 albume, a susținut peste 1000 de concerte în întreaga lume și a creat un proiect muzical și conceptual deosebit, inspirat de moștenirea culturală locală. În cadrul aniversării de 20 de ani a lansat și urmează să lanseze și în continuare o serie de materiale audio/vizuale inedite, reeditări ale unor materiale mai vechi, tricouri aniversare. Sunt pregătite în continuare o mulțime de alte surprize!

Toate materialele sunt disponibile pe site-ul oficial Negură Bungetwww.negurabunget.com

Albumul “Om” a fost lansat în 2006 de casa de discuri italiana Aural Music și s-a bucurat de o primire extraordinară, devenind în scurt timp un material de rezistență. Cu ocazia aniversării a 10 ani, casa de discuri a lansat ediții noi ale albumului, atât pe CD, cât și pe vinil.

Precedentul album Negură Bunget, “TĂU”, lansat în primăvara lui 2015, s-a bucurat de o primire foarte bună la public, dar și în mass-media internațională, fiind promovat după lansare prin intermediul unui turneu mondial de peste 100 de concerte.

Pentru promovarea noului album “Zi”, Negură Bunget pregătește însă un proiect și mai amplu, menit a duce muzica Negură Bunget în puținele locuri în care nu a ajuns încă direct până acum: Asia, Australia și Noua Zeelandă. Pentru aceasta trupa a lansat un proiect de crowdfunding prin care, cu ajutorul publicului, speră să poată pune în practică acest plan ambițios: https://igg.me/at/negurabungetZI

Toate concertele și turneele Negură Bunget sunt autoproduse și autofinanțate.

www.negurabunget.com
www.facebook.com/negurabunget

Invitații Negură Bunget în turneul aniversar sunt canadienii de la Ossific, o excelentă formație post black metal, cu care Negură Bunget a mai cântat deja în Canada în 2015. Ossific lansează de asemenea un album nou chiar înainte de începerea turneului, album, intitulat “…as roots burn”. Noul albumul explorează dificultățile prin care trecem în fața instabilității minții, trupului și spiritului, într-un timp al conexiunilor obscure.

Visceral si reflexiv, Ossific a luat naștere in 2011, cu țelul de a transforma terapia într-o muzică disonantă, melancolică și onestă. Îmbinând proiecții întunecate și neliniștite întru-un show live ritualistic, Osffic oferă prin muzica lor un discurs sincer și emotiv, al unei tragedii personale. Pe forțele proprii încă de la bun început și cu o susținere în creștere în underground, Ossific nu trebuie ratați. Acesta e primul lor turneu european, iar impactul inițial va fi cu siguranță unul memorabil.

http://ossific.bandcamp.com/
www.facebook.com/ossificband

PROGRAM:
– 19:00 – acces public
– 20:00-20:40 – concert Ossific
– 21:00-22:30 – concert Negură Bunget

BILET: 20 lei (de vânzare doar în seara concertului, la club)

Eveniment Facebook: https://web.facebook.com/events/1074220895990058/

Concert susținut de Metal Under Moonlight.

Share This