Duminică / 24 martie / Acces public 19:00

Bilete:
================================
20 lei, acces general / earlybird – 50 bilete
iaBilet.ro -> https://goo.gl/vBhbpb
AmBilet.ro -> https://goo.gl/jcJA32
25 lei, acces general / presale până sâmbătă, 23 martie inclusiv
30 lei, acces general (în ziua evenimentului)
================================

NocturN a fost formata în anul 2000 de către Dead Architect [chitară] și Malphas [tobe/voce]

Primele materiale audio au început sa apară după anul 2002 printre care se numară și  “Death Scent” [2006] și Impending Damnation [2010].

Din 2013 s-au alăturat Seer [chitară] și Kroll [bass] alături de care au reușit să susțină mai multe concerte și un tour cu Argus Megere.

După o pauză de 8 ani, NocturN  revin cu un nou album – Thrones of Deception, un album de black metal, conceptual, inregistrat și produs la finalul anului 2018 in Consonance Studio, Timișoara.

Albumul “Thrones of  Deception” este primul act care descrie povestea Arhitectului, un alchimist ce dorește să-l invoce pe Malphas, Prinț al Iadului. Fiecare încercare a Arhitectului este sortită eșecului, deoarce alchimistul nu dispune de cunoștintele necesare pentru a face acest lucru.

=====================================================================

Trupa Burning Darkness a fost fondată în decembrie 1999 de către bateristul Germán Echiburu. În primii ani, a înregistrat 3 demo-uri, ”Risen out of hell” (2000), ”As Night Falls” (2002), ”Rites of Mist” (2003) și a concertat frecvent. În anul 2004, după mai multe schimbări de componență, formația a intrat intr-o perioadă de pauză.

În 2009, Burning Darkness a hotărât să continue și au fost înregistrate încă două demo-uri, ”Dark Times” (2009) și ”Demonic Bloodline” (2012) înregistrat în Norrköping cu Devo (Marduk).

Între timp a fost recrutat noul chitarist Daniel Wennersten urmat apoi în 2014 de vocalul original Per Kolderup-Finstad.

Albumul de debut, “The Angel of light”, a fost lansat în octombrie 2017 fiind mixat de Mike Wead (King Diamond, Mercyful Fate).

Componența a fost completată cu Ghiaur la chitară bas în 2017, apoi la chitară și în 2018 Severin Gottsén la chitară bas.

Burning Darkness susține în prezent concerte live și pregătește material pentru cel de-al doilea album.

====================================================================

Downfall este o trupă bucureșteană care și-a pus bazele în decembrie 2016 și au fost catalogați ca abordând genul raw black metal. Combinația dintre muzica originală și temele nihiliste fac ca experiența publicului sa fie unică.

Din primul an de activitate, trupa Downfall a reușit să performeze alături de trupe consacrate ale genului și nu numai precum:  Rotting Christ , Bathuska, Negura Bunget, The Ruins of Beverast, Bucovina, Dor de Duh și mulți alții.

Downfall va canta pentru prima dată în fata fanilor în noua formulă care înseamnă:

Strigoiul Morții – chitară și voce
Wrath- chitară bass
Butcher – tobe

Share This