Rusidava Music vă prezintă cea de a 4-a ediţie de Folk & Metal Fest în perioada 29 – 30 septembrie 2017. Ne adunăm cu mic cu mare în Quantic Club, pentru 2 seri memorabile, cu multe suprize pentru iubitorii de Folk Metal şi nu numai.

Nu vor exista bilete pe zile, preţul abonamentelor pentru cele 2 zile de festival sunt următoarele:
Early Bird – 80 lei (primele 100 abonamente)
Presale 1 – 95 lei (200 abonamente)
Presale 2 – 105 lei (200 abonamente)
Presale 3 – 115 lei (300 abonamente)
Venue – 125 lei

Abonamentele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Arkona – Cea mai în vogă trupă din Rusia a momentului, revine în România după 2 ani. Anul acesta trupa Arkona sărbătoreşte 15 ani ani de activitate şi au pregătit fanilor un show special şi un setlist de 90 min pentru turul lor aniversar, aşa că avem plăcerea de a asculta la Bucureşti cele mai bune piese din toată discografia lor.

https://www.arkona-russia.com/
https://www.facebook.com/arkonarussia/

Cruachan – Avem deosebita plăcere de a-i avea ca unii din invitaţii noştri speciali la cea de a 4-a ediţie de Folk & Metal Fest, pe veteranii folk metalului irlandez – Cruachan – au fost foarte încântaţi de faptul că se vor întoarce în România şi promit un show special, energic şi voie bună.

http://www.cruachanireland.com/
https://www.facebook.com/cruachanclan/
https://www.youtube.com/user/cruachankeith

Grai – Noua senzaţie a folk metalului european, vin pentru prima dată în România la cea de-a 4-a ediţie a Folk & Metal Fest. Tocmai din Tatarstan (Ru) vor poposi pe plaiurile mioritice la Bucureşti unde promit să ne încânte cu un folk metal energic de înaltă clasă.

https://www.youtube.com/channel/UC3HBczD-j60MhTkh82pASzg
https://www.facebook.com/GRAI.folkRussia/

+ MTBA

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1178313182221872/

Share This