Dupa ce la finalul saptamanii trecute trupa CRIMENA anunta ca le-a fost refuzata comercializarea EP-ului REVELATIONS in mediul online datorita copertii acestuia, iata ca aceasta problema pare a fi rezolvata.
Ce-i drept, baietii au trebuit sa restilizeze artwork-ul initial, insa acestia au ales sa mearga tot pe aceeasi idee.

„Trebuie sa recunoastem ca am fost foarte surprinsi de refuzul platformelor digitale de a comercializa EP-ul nostru in forma lui originala, mai ales tinand cont ca la primul album nu am intampinat nici un fel de problema, iar acel artwork este mult mai provocator decat acesta. Pe acel album am atacat in mod direct si foarte evident religia si am prezentat divinitatea spanzurata de portile raiului.

 

Ne amuza faptul ca nu a trebuit sa aducem mari modificari artworkului original. A fost de ajuns sa facem respectivele fețe sa nu mai fie atat de usor de recunoscut.

 

In continuare, vom promova EP-ul in forma lui originala, cu artworkul original si vom continua sa oferim absolut toate detaliile si motivele din spatele alegerii facute pentru acest model. Singurele locuri unde Vom promova noul artwork vor fi platformele de muzica online.
Fiecare intelege ce vrea din toata povestea asta, insa, noi nu vom renunta la concept pe care dorim sa il prezentam”

EP-ul REVELATIONS a fost lansat in luna Aprilie a acesui an sub umbrela casei de discuri ateniana The Leaders Records si a inceput a fi promovat in aceasta toamna cu un turneu european, acesta fiind primul dintr-un lung sir de iesiri internationale menite sa promoveze atat trupa cat si materialul discografic.
EP-ul prezinta o continuare a povestii incepute in 2016 cu albumul Chapter One:DIVINE BETRAYAL si este un concept bazat pe cei patru calareti ai apocalipsei. Povestea este abordata intr-o maniera politica, de actualitate.
Primul extras de pe acest EP a fost la inceputul lunii februarie sub forma single-ului Declaration Of War care a beneficiat si de un videoclip.

CRIMENA este o trupa de Violent Groove Metal din Craiova, formata la finele anului 2012. Trupa se remarca prin showuri energice si atittudine nonconformista.
Pana in prezent, craiovenii au lansat un EP pe cont propriu „Genesis:VI-XIII” si un album full length sub umbrela aceleiasi case de discuri „Chapter One: DIVINE BETRAYAL”.

Mai multe despre CRIMENA sau despre discografia lor aici:
www.CRIMENA.com
Facebook.com/crimena.official

Share This