Funke-FetishFunk’e Fetish e o trupă din Cluj-Napoca, ai cărei membri sunt: Adrian – tobe, Alexandru – bas, George – chitară și Mădălina – voce. Cei 4 s-au îmbinat în această trupă, în anul 2015, din dorința de a experimenta noi metode de a face muzică, indiferentde genuri. La baza tuturor experimentelor stă Funk-ul, care se îmbină cu elemente progressive – Jazz, Rock, Metal, astfel ajungând la urechile ascultătorilor un soi de progressive funk.

Stilul trupei a mai fost categorisit drept “post-pop-punk-loud-and-funky” (Fabrica de Pensule) ori “it’s like Funk with a few fetishes” (Benji, Balcony TV Cluj). Cu acest stil experimental, trupa a câștigat premiul pentru compoziție în cadrul concursului organizat de Jazz in the Park, și a participat, în deplasare, la festivaluri precum Roland Jazz Festival, Sibiu Jazz Festival ș.a. De asemenea, în Cluj-Napoca, trupa a cântat în deschiderea concertelor trupelor Jazzy Birds (Atelier Cafe), Baby Elvis (Flying Circus PUB) și Partizan (Fabrica de Pensule).

În prezent, trupa si-a lansat un single pe data de 1 iunie, “Beanfield ’85”, aflându-se în plin proces de înregistrare al unui album. De asemenea trupa a câștigat finala regională a GBOB Transilvania urmând să cânte în finala națională la Rockstadt, în Brașov, pe 10 decembrie.

Mix: Corvin Recording Studios – Cluj Napoca
Master: Audio Animals
Video Recording: LEXA
Video production : Anya Francesca
Logo: Flo Genes
Versuri: Adi(tobe)
Muzica: Funk’e Fetish

Share This