După lansarea piesei “Beanfield ’85”, Funk’e Fetish a finalizat încă o piesă care va face parte din viitorul album. Piesa se numeşte “Funk’etion”.

Detalii “Funk’etion”:
Mix: Corvin Recording Studios – Cluj Napoca
Master: Audio Animals
Logo: Flo Genes
Versuri: Adi(tobe)/George(chitară)
Muzica: Funk’e Fetish

Funk’e Fetish e o trupa din Cluj-Napoca, ai cărei membri sunt: Adrian – tobe, Alexandru – bas, George – chitară şi Mădălina – voce. Cei 4 s-au îmbinat în această trupă, în anul 2015, din dorinţa de a experimenta noi metode de a face muzică, indiferent de genuri. La baza tuturor experimentelor stă Funk-ul, care se îmbină cu elemente progressive – Jazz, Rock, Metal, astfel ajungând la urechile ascultătorilor un soi de progressive funk. Stilul trupei a mai fost categorisit drept “post-pop-punk-loud-and-funky” (Fabrica de Pensule) ori “it’s like Funk with a few fetishes” (Benji, Balcony TV Cluj). Cu acest stil experimental, trupa a câştigat premiul pentru compoziţie în cadrul concursului organizat de Jazz in the Park, şi a participat, în deplasare, la festivaluri precum Roland Jazz Festival, Sibiu Jazz Festival s.a. De asemenea, în Cluj-Napoca, trupa a cântat în deschiderea concertelor trupelor Jazzy Birds (Atelier Cafe), Baby Elvis (Flying Circus PUB) şi Partizan (Fabrica de Pensule).

În prezent, trupa a lansat un single pe data de 1 iunie, “Beanfield ’85”, aflându-se în plin proces de înregistrare al unui album. De asemenea trupa a câştigat finală regională a GBOB Transilvania urmând să cânte în finala naţională la Rockstadt în Braşov, pe 10 decembrie.

Funke-FetishMembri:
Balaban Adrian – Tobe
Condruz George – Chitară
Teisanu Alexandru – Bas
Rusu Mădălina – Voce

FB: https://www.facebook.com/FunkeFetish/

Share This