Filmările au avut loc într-o singură zi, pe data de 17 Iulie în diverse locaţii din București. Am avut parte de o echipă foarte hotărâtă să ducă la bun sfârşit singura zi de filmare disponibilă şi toată lumea a făcut un efort considerabil, de la artişti la oamenii care au venit să ne susţină şi să facă parte din figuraţie, având în vedere că totul s-a întâmplat în decursul a 20 de ore.

Dorinţa noastră de a scoate un material video cu piesa #MLL (M##e La Lume) nu a fost numai o distracţie satisfăcută ci şi o necesitate pe care am resimţit-o în contextul actual al muzicii din underground.

Am vrut pur şi simplu să ilustrăm faptul că până şi abuzul şi amuzamentul capătă dimensiuni înspăimântătoare când limitele sunt ignorate iar cel mai important lucru este să învăţăm să ne ridicăm de fiecare dată când ajungem să lovim pământul. Ca scenariu am urmărit un personaj veşnic prezent în clipurile Negative CORE Project – omul cu masca de gaze – care are un drum iniţiatic în universul nostru cu atât mai mult cu cât ne-am gândit ca de data asta să îi rupem capu’ la o distracţie majoră cu tot ce trebuie: fete frumoase, băutură multă şi o groază de alte treburi neindicate.

Din punctul nostru de vedere comunitatățile din care facem parte, fie că e vorba de scena de metal extrem sau cea a hip-hop-ului autohton, au multe puncte comune, plecând de la dragostea de sunet, până la o viziune asemănătoare asupra societăţii în care trăim şi poate cel mai important dintre toate modul în care acţionăm şi reacţionăm la aceasta.

Colaborarea cu OmuNegru în concertele pe care le-am susţinut alături de el a fost la început destul de ciudat văzută de către public dar în scurt timp foarte multă lume a rezonat cel puţin cu refrenul şi am considerat că imprimarea acestei versiuni a piesei cât şi apariţia materialului video deveneau obligatorii.

Următorul concert unde puteţi ascultă live piesa va fi pe 8 septembrie la festivalul Something For The Core ed. VI, organizat în Club Quantic, București.

O.N. aka OmuNegru
Facebook: https://www.facebook.com/omnecunoscut/
Soundcloud: https://soundcloud.com/omnecunoscut
Youtube: https://www.youtube.com/user/emceon

Negative CORE Project
Facebook: www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO/
Soundcloud: http://soundcloud.com/negativecoreproject
Bandcamp: https://negativecoreproject.bandcamp.com
YouTube: http://www.youtube.com/user/NegativeCoreBand
Merch: http://merch.dark-side.ro/brand/negative-coreproject.html

Share This