Anul 2018 va fi un an maraton pentru The Different Class. Va fi un an în care și-au propus să scrie 30 de piese, din care vor alege conținutul noului lor material discografic.

Va fi un drum lung, în care vor să întâlnească cât mai mulți oameni, atât din țară cât și din străinătate, cu care să își împărtășească muzica. Producția nouă presupune și un nou sound, o lărgire a orizonturilor sonice, păstrând groove-ul TDC. În vara lui 2017 l-au cunoscut pe Sași, cu care au început o colaborare în calitate de producer, acesta aducând în proiect noi orchestrări și aranjamente, precum și o infuzie de influențe trip-hop, dub, electronica, indie și industrial. Totodată, trupa are colaborări cu unii dintre cei mai importanți oameni de studio din zonă, Attila și Alin.

„În acest an vrem să experimentăm cât mai mult pornind de la un core rock’n’roll, îmbrăcat în culorile instinctelor primare dar și ale contemplării filosofice. Muzica noastră apare dintr-o nevoie de conectare nesatisfacută, de dezinhibare și ieșire din pasivitate, din dorința de a expune trăiri și gânduri care altfel nu reușesc să iasă la suprafață. Întotdeauna vrem să ajungem la oamenii care rezonează cu noi și împreună cu aceștia să creăm energie, față în față, la concerte”, ne-a povestit Cris Paul, vocalistul din The Different Class.

TDC este formată din Cris Paul (voce/chitară), Seian Scorobete (bas) și Julia Kocis (tobe).

“Heat” este primul single de pe noul EP The Different Class, intitulat “Allow”, de pe care urmează să fie lansate gradual restul pieselor, pe parcursul primăverii. Piesa se poate asculta atât pe Youtube, cât și pe canalul de Soundcloud al trupei, de unde se poate descărca gratuit.

Heat e despre atracție magnetică, despre încătușarea de persoana ce te-a lovit ca un val și ți-a schimbat paradigma. Persoana aia complicată ce te umple de energie și îți dă scop în viață în timp ce te consuma pe dinăuntru. E filmul care îți rulează instinctul la foc continuu și te transformă în cea mai crudă versiune a ta. E despre lust, dorință și pasiune neîmplinită. Vrem să știm ce părere aveți despre Heat și putem povesti mai multe cu voi pe pagina noastră de Facebook și pe canalul de Youtube.” – Cris Paul, vocalistul din The Different Class

CONTACT:
Mail – thedifferentclass@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/DifferentClass/
Soundcloud: https://soundcloud.com/the-different-class
Instagram: https://www.instagram.com/thedifferentclass/

Share This