Marți, pe 19 decembrie, de la ora 21:30, vă așteptăm la Hard Rock Cafe la un show din #UniversulVUNK intitulat O lume Ne-bună!

Poate că nu ești cel mai bun. Sau poate că nu ești bun la toate. Deși lumea îți cere asta, să fii mereu mai bun decât alții. Nu-i nimic.
Poate nu ești fericit. Poate nici n-ai fost, vreodată. Sau prea puțin. Nu-i nimic.
Poate că te simți vinovat față de cei din jurul tău. Și nici măcar nu știi de ce sau pentru ce. Nu-i nImic.
Nu ești singur. Și noi suntem la fel. Suntem ne-buni.
Și am descoperit o lume: O lume Ne-bună. Lumea celor care știm că suntem buni așa cum suntem, cu defecte, cu eșecuri, cu dezamăgiri, cu singurătăți.
Dar noi, toți aștia, suntem ce înseamnă, cu adevărat un moment de fericire, libertatea de a alege, de gândire, liniștea unei clipe, emoția unei speranțe și prietenia unui om.
Despre toate astea îți cântăm și-ți vorbim pe 19 decembrie, la Hard Rock Cafe.
“O lume Ne-bună”, ca și “Orașul Minunilor”, face parte din #UniversulVUNK și există datorită ție.

 

VUNK,
Iubește lumea.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată tara.

Biletele au următoarele preturi:
– Acces General: 90 de lei, cu loc la masă în sală
– Fara loc, în fața scenei pe ringul de dans: 49 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone, pe factură sau cartelă Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îi reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32.

Locatia dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

Share This