Primul concert din 2019 aduce pe scena din Manufactura muzicieni cunoscuți din lumea folk-ului și rock-ului romanesc, Florin Stefan de la Semnal M si interpreta și compozitoarea Magda Puskas, alături de invitați speciali: tobosarul Marcel Moldovan din trupa lui Smiley și chitaristul Rares Suciu, sâmbăta 12 ianuarie de la ora 20.00.

 

Sâmbăta, 12 ianuarie 2019 – un concert aparte format din trei părți, intr-o maniera acustica cunoscuta de iubitorii muzicii folk din țara. Aritistii invitați vor incanta publicul cu binecunoscutele cantece La o cana cu vin, Taina, Totusi Iubirea, cantate de Magda Puskas alături de Florin Stefan, muzician rock cunoscut din trupa Semnal M.

Alaturi de reprezentatia rock cu chitara Gibson Les Paul, invitatii speciali vor aduce pe scena instrumente celebre din istoria omenirii: Naiul zeului Pan si Lira regelui David, si binecunoscutele hituri ale lui Iuliu Merca Descult in iarba sau La fereastra ta.

Aceasta maniera muzicala de folk-rock putin intalnita in prezent are menirea de a uni sufletele oamenilor in muzica si poezie dincolo de varste si generatii.

https://youtu.be/AyxSF1bZAKU

Intrare concert: 20 lei

Rezervări la telefon: 0722 892 356

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/737532569934501/

 

 

Share This