Cea mai importantă formaţie de death-metal din Grecia şi una dintre cele mai iubite din Europa, şi nu numai, Septicflesh, se întoarce la Bucureşti după mai mult de patru ani de absenţă!

Grupul originar din Atena a fost întemeiat în 1990 de Sotiris Vayenas (chitară), Spiros Antoniou (bas/voce) şi Christos Antoniou (chitară) şi s-a impus încă de la primul EP, “Temple of the Lost Race”, apărut în decembrie 1991. Reacţiile criticilor de specialitate şi ale fanilor au fost imediate: se născuse o trupa excepţională, cu un sound unic!

De atunci, grupul a lansat 9 LP-uri, între care cel mai recent este “Titan” , apărut în 2014. Materialul a primit recenzii pozitive şi multe publicaţii i-au acordat punctaj maxim, având doar cuvinte de laudă la adresa melodiilor.

“Orchestraţia este imprevizibilă, apocaliptică, părţile de cor te înalţă iar elementele de percuţie sunt experimentale. Peste toate, Filarmonica din Praga se varsă că o cascadă!”, au scris cei de la Loudwire.

“Acest album îşi atinge scopul: ajunge la public şi oferă o prestaţie de zile mari!” (Metal Sucks)

“Titan” este una dintre cele mai bune lansări de extreme metal. Septicflesh a realizat aici un progres complet.” (Sputnikmusic)

Poster Septicflesh Facebook

Septicflesh revine în Bucureşti pentru a concerta în cadrul celei de-a treia ediţii a Maximum Rock Festival, alături de nume ca Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold şi multe altele! Grupul va urca pe scenă în data de 18 octombrie 2015.

Deoarece dorim să-i răsplătim pe cei care îşi procură bilete în avans la spectacol, am organizat un concurs dedicat celor care îşi achiziţionează ACUM abonamente la Maximum Rock Festival 2015, dar şi celor care şi-au procurat până în acest moment abonamentele. Aveţi, astfel, şansa să intraţi în posesia unuia dintre cele 10 abonamente duble puse la dispoziţie pentru ediţia din 2016 a Maximum Rock Festival!

Concurenţii sunt rugaţi să ne trimită un mail la concurs@maximumrock.ro în care să specifice: la subiect, MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2016, iar în corpul mailului NUMELE complet şi CODUL DE BARE al biletului. Cei care şi-au procurat abonamentele prin Pay Pal sunt înscrişi automat în concurs.

Câştigătorii vor fi desemnaţi la o dată anunţată ulterior.

Prima formaţie ce va lua parte la Maximum Rock Festival 2016, pentru care organizatorii au deja planuri mari, va fi anunţată în cadrul ediţiei de anul acesta a show-ului şi reprezintă o surpriză foarte plăcută pentru publicul românesc!

În zilele care urmează, vom confirmă noi formaţii internaţionale, aşa că fiţi cu ochii pe noi!

Share This