Trupa timișoreană de Black Metal ORDINUL NEGRU se află pe ultima sută de metri până la lansarea noului album, Faustian Nights, care se va produce pe data de 30 Iulie prin intermediul Loud Rage Music, urmând ca acesta să fie lansat și prezentat live prin apariția trupei în cadrul Rockstadt Extreme Fest, Vineri, 3 August.

Noul album îl urmează la distanță de trei ani pe precedentul, Sorcery of Darkness, care a avut parte de o recepție deosebită atât din partea presei de specialitate, cât și a fanilor, și conține 8 piese cu o durată totală de 47 de minute. Noul material este compus din piese mai scurte și mai dinamice decât precedentele și este fără îndoială cel mai bun din cariera de 14 ani a trupei.

Faustian Nights este disponibil pentru pre-comenzi aici:
– varianta CD: http://shop.loudragemusic.com/ordinul-negru-faustian-nights
– varianta CD ediție limitată (cu 4 cărți de tarot): http://shop.loudragemusic.com/ordinul-negru-faustian-nights-limited
– varianta digitală: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/ordinul-negru-faustian-nights

După ce au lansat primul videoclip oficial pentru o piesă extrasă de pe Faustian Nights, Killing Tristan (https://www.youtube.com/watch?v=o_vpRZFvj2A), Ordinul Negru propun acum o nouă piesă, Oculta Kormos.

Share This