Dirty ShirtDupă un turneu naţional excepţional, intitulat “Dirtylicious Tour” (Baia Mare, Timişoara, Oradea, Satu Mare, Sighet, Târgu-Mureş, Braşov, Bucureşti şi Cluj Napoca), formaţia Dirty Shirt îşi continuă şirul de aventuri metal cu noi succese!

Pe 27 iunie, grupul a deschis concertul iubitei formaţii Godsmack şi s-a bucurat de un feedback grozav din partea publicului, câştigând fani noi! Urmează show-ul din cadrul celui mai mare festival de rock din ţară de anul acesta, I AM THE ROCKER, unde trupeţii se vor alătură unor nume ca Dream Theater, Black Star Riders, Mayhem, Carcass, Skindred, Kamelot şi multe altele.

După aceea, formaţia va susţine un spectacol şi în cadrul Rockstadt Extreme Fest, unul dintre cele mai iubite evenimente româneşti dedicate metalului. Aici, Dirty Shirt va urcă pe scenă cu grupuri ca At The Gates, Moonspell, Ensiferum, Enslaved şi lista poate continua.

Între timp, producătorii unui serial online dedicat vieţii de metalist, “Metalhedz”, care poate fi urmărit pe Youtube, au fost atât de încântaţi de muzica Dirty Shirt încât au inclus una dintre piesele trupei în cel mai recent episod, pe care puteți să-l vizionaţi mai jos. Melodia pe care au ales-o realizatorii se numeşte “Extreme Funky Disco” şi face parte din albumul “Freak Show”, lansat în 2013.

Dirty Shirt a lansat, pe data de 26 aprilie 2015, noul album “Dirtylicious”. Discul a fost unul dintre cele mai aşteptate noi materiale metal şi nu a dezamăgit.

“Veţi vedea că “Dirtylicious” vi se va întipări în minte încă de la prima ascultare! Este un album puternic, unic, la care am muncit mult, în primul rând cu sufletul, pentru a da tot ce avem mai bun. Dacă v-au plăcut lansările noastre precedente, suntem siguri că veţi îndrăgi “Dirtylicious”. Probabil sună a clişeu, dar considerăm că e cel mai bun album Dirty Shirt, au declarat membrii trupei.

Share This