Alexandru Andries revine pe scena din Hard Rock Cafe in data de 10 aprilie 2020, la fix un an de la primul concert sustinut in acest loc. Show-ul a fost tinut cu casa inchisa.
Categoria de bilete VIP este deja sold out. Restul categoriilor sunt foarte aproape de epuizare. Achizitionati repede bilete pentru a va asigura ca veti avea loc in sala in ziua concertului.

Alexandru Andries este fara discutie cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansand peste 80 de materiale discografice si sustinand peste 3000 de concerte. Cu toate acestea, in ultimii ani, aparitiile sale live au fost rare, ceea ce transformă concertul din 10 aprilie 2019 de la Hard Rock Cafe intr-un adevărat eveniment. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generatii si mentor al urmatoarelor generatii, Alexandru Andries este un artist unic, iar intalnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Alexandru Andries ii va avea alaturi de el pe scena pe: Berti Barbera, Calin Grigoriu, Maria Ioana Mintulescu, Sorin Romanescu.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de plata SelfPay din toata tara, sau la Hard Rock Cafe.

Biletele au urmatoarele preturi:
Vip – loc la masa in fata scenei (pachetul include intalnire cu Alexandru Andries, fotografie si poster semnat): 120 lei – SOLD OUT
Categoria 1 – loc la masa in fata scenei: 95 lei
Categoria 2 – loc la masa in sala: 75 lei
Categoria 3 – loc in picioare: 50 lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32.
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Share This