Cannibal Corpse vor cânta pe 12 iunie 2019 la Cluj-Napoca în /Form Space și pe 13 iunie 2019 la București la Quantic Club pe scena Open Air. În deschiderea concertului de la Cluj-Napoca, vor concerta bulgarii de la Eufobia.

Când vine vorba de death metal, Cannibal Corpse este o formație etalon a genului. Cu peste 3 decenii de activitate și 14 albume la activ, Cannibal Corpse este una dintre formațiile care a păstrat autentic sound-ul death metal. Bazele trupei au fost puse de artiști care deja activau pe scena de death metal, printre aceștia numărându-se Paul Mazurkiewicz, Alex Webster sau Chris Barnes. Acesta din urmă avea să părăsească formația în 1995, iar înlocuitorul său a fost GeorgeCorpsegrinderFisher. Formația a trecut, de-a lungul timpului, prin diferite probleme cauzate mai ales de versurile trupei, câțiva politicieni americani dorind să îi interzică cu desăvârșire pentru că ar fi subminat caracterul național al Statelor Unite ale Americii. În Australia, Cannibal Corpse au fost interziși timp de 10 ani (19962006), iar în momentul de față doar persoanele care au peste 18 ani pot cumpără discurile Cannibal Corpse. Aceeași problemă a fost și în Germania, unde nu au avut voie să cânte piesele de pe primele trei albume. În Rusia, din opt concerte șase au fost anulate după ce diferite grupuri de religioase au făcut tot posibilul să interzică susținerea acestora

În momentul de față, Cannibal Corpse are un line-up neschimbat din 2005:
GeorgeCorpsegrinderFisher – voce
Pat O’Brien – chitară lead (în acest turneu, va fi înlocuit cu Erik Rutan)
Rob Barrett – chitară ritmică
Alex Webster – chitară bass
Paul Mazurkiewicz – tobe

Special pentru acestea două concerte, Eufobia revine în România cu aceeași energie cu care ne-a obișnuit. Vine din Bulgaria și are la activ peste 15 ani de prezență pe scenă. În acest timp, a lansat 3 albume de studio, cel mai recent fiind oferit fanilor în 2016. Stilul abordat este death metal, iar profesionalismul a adus-o pe scenă alături de formații precum Rotting Christ, Vader, Primordial, sau Gorgoroth. În anul trecut, a câștigat finala Wacken Metal Battle Bulgaria, reprezentându-și țara în cadrul celui mai mare festival de metal din EuropaWacken Open Air.

Program celor două concerte este:
20:00 – open doors
21:0021:30Eufobia
22:0023:30Cannibal Corpse
 
Este interzis în zona de concert:
– accesul cu arme sau obiecte periculoase;
– accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul sălii de concert;
– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel;
– accesul persoanelor în vârstă de până la 14 ani împliniti în ziua concertelor, neînsotite de un adult;
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
Pentru concertul de la Cluj-Napoca, se pun în vânzare 800 de bilete pe iabilet.ro la următoarele prețuri:
– earlybird: 79 de lei acces general
– presale: 99 de lei acces general
– la acces: 120 de lei acces general
Pentru concertul de la București, se pun în vânzare 1200 de bilete (dintre care 400 de bilete la golden circle) pe iabilet.ro la următoarele prețuri:
– earlybird: 79 de lei acces general, 109 lei golden circle
– presale: 89 lde lei acces general, 129 de lei golden circle
– la acces: 100 de lei acces general si 140 de lei golden circle

Pentru ambele concerte, la minimum 4 bilete cumpărate, ai discount 20%, iar la minimum 8 bilete cumpărate, ai discount 30%.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în reteaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul Librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro puteti plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în tară.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate.

Un eveniment METALHEAD.

Share This