Pe 18 iunie, ora. 21:00, trupa de groove metal din Ungaria, OMEGA DIATRIBE, cântă în club Under (strada Colței 48).
Bilet:15 lei

omega-diatribeTrupa ungară a apărut în anul 2008, fiind fondată de chitaristul Gergo Hájer și basistul Ákos Szathmáry. La finalul anului 2012 a lansat oficial prima piesă, intitulată ”Forty Minutes”. Un an mai târziu a apărut și primul album, ”IAPETUS”, pe care îl puteți asculta aici: https://www.youtube.com/watch?v=vOk2-RUdWD4. Acesta a fost înregistrat în propriul studio din Budapesta, mixat și masterizat de chitaristul Gergo Hájer.

La începutul anului 2014, tobarul Dávid Metzger a părăsit formația, iar trupa a început colaborarea cu Kevin Talley. Prima piesă lansată alături de acesta, în iunie 2014, a fost “Hydrozoan Periods”. În luna octombrie a aceluiași an, trupa a semnat cu labelul australian Twin Peak Records.

Pe 26 februarie 2015, trupa OMEGA DIATRIBE a lansat si un nou material – “Abstract Ritual”, pe care il puteti ascculta aici:https://www.youtube.com/watch?v=TbXQRSFmecg

În vara anului 2016, trupa a semnat cu labelul independent Ear Records. La începutul anului 2016, a fost lansat și un single nou, ”Contrist”.

Website: http://omegadiatribe.com/
FB: https://www.facebook.com/omegadiatribe
Wikipedia: https://ro.wikipedia.org/wiki/Omega_Diatribe

Share This