Sambata în 5 octombrie 2019 incepand cu ora 20.00, clubul Capcana va invita la concertul trupei finlandeze Omnium Gatherum din cadrul turneului european „The Burning Cold Continues…“ 2019. În deschidere vor cânta trupele Hamferð si Heidra.

 

Omnium Gatherum este considerata una dintre cele mai bune trupe de melodic death metal din Finlanda, avand 8 albume de studio lansate și un stil aparte, cu melodii uluitoare și originalitate progresivă pentru iubitorii de metal care caută ceva diferit si interesant. Trupa își urmeaza cu mandrie propria cale muzicala, un melodic life-and-death metal cu diverse influente.

În concertul din Timisoara Omnium Gatherum va cânta ultimul material discografic “The Burning Cold” lansat in 2018 la casa de discuri Century Media.

 

Hamferð se referă la o apariție: imaginea unei persoane care se confruntă cu moartea si care apare în fața persoanelor dragi ca un omagiu.

Hamferð sta exclusiv sub eticheta muzicala ”Faroe doom metal” cu un sunet puternic. De peste un deceniu, sextetul din Insulele Faroe a lansat o expresie unică, înrădăcinată în tragedie conceptuală și în metal intens-narativ.

 

Heidra vin din Danemarca și cânta un melodic heavy metal cu ritmuri rapide acompaniate de o voce puternica.

Biletele pre-sale sunt la prețul de 40 lei: https://www.iabilet.ro/bilete-omnium-gatherum-the-burning-cold-continues-tour-2019-43657/

Biletele în seara concertului vor fi la prețul de 50 lei.

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/748500735564464/

 

 

Share This