Omul cu Șobolani pornește în turneul de promovare al celui de-al 8-lea album de studio, intitulat “Fabrica de Păpuși“. Turneul se va desfășura după următorul program:

– 19 Octombrie 2019, Quantic Club București;
– 01 Noiembrie 2019, Cult Music Club Craiova;
– 09 Noiembrie 2019, Rockstadt Brașov;
– 10 Noiembrie 2019, Craft Brew Pub & Rooftop Timișoara;
– 15 Noiembrie 2019, The Stage Bacău;
– 16 Noiembrie 2019, Underground Pub Iași;
– 22 Noiembrie 2019, Urban Home Pitești;
– 06 Decembrie 2019, /Form Space Cluj-Napoca;
– 19 Decembrie 2019, Expirat București

Omul Cu Șobolani anuntă lansarea unui nou album la începutul lunii Octombrie 2019. “Fabrica De Păpusi” este al 8-lea material de studio marca OCS și marchează 22 de ani de activitate pentru trupa de rock alternativ. Cele șase single-uri deja lansate – “Fabrica de Păpuși“, “Căprioara Acerbă“, “Oglinzi“, “Binili Învinge“, “Vorbești în Somn“, “Iepurele Ateu și Proasta Testoasă” – conturează un album actual și energic, dar și o reconectare la mesajul social din primii ani ai trupei. Lansarea albumului va avea loc în data de 18 Octombrie 2019 în clubul Quantic din București, fiind primul eveniment dintr-un turneu de promovare care va ajunge în orașele mari ale României: Constanța, Craiova, Timișoara, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Bacău și Pitești.

Pentru concertul de la Club Quantic București, bilețele costă: 40 de lei (acces general – doar primele 40 de bilete, bilețele pot fi achizitionate de AICI și AICI; 50 de lei – acces general – presale 1 – până pe 17.10.2019 inclusiv (bilețele pot fi achiziționate de AICI și AICI); 60 de lei – doar în ziua evenimentului, la intrare).

Pentru concertele de la Craiova, Timișoara, Bacău, Iași, Cluj-Napoca și București (Expirat), detaliile despre bilete vor fi făcute publice în curând. Urmăriti paginile de Facebook ale evenimentelor de la Craiova, Timișoara, Bacau, Iași, Cluj-Napoca și București (Expirat), pentru a afla aceste detalii, dar și altele.

Pentru concertul de la Club Rockstadt din Brașov, bilețele se pot achiziționa la prețul de 35 de lei până în ziua concertului, de pe site-ul iabilet.ro sau de la club, respectiv la prețul de 45 de lei în ziua concertului, la intrare. Accesul la eveniment se poate face numai în baza biletului valid. Minorii cu vârsta între 10 și 14 ani au acces numai însoțiți de un părinte sau tutore legal adulți și numai în baza biletelor valide pentru toate persoanele. Minorii cu vârsta între 14 și 18 ani au acces neînsoțiți. Se recomandă ca persoanele care participă la eveniment să aibă asupra lor un act de identitate. În cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.
Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masă în avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masă în momentul sosirii la locație, în limita disponibilităților.

Pentru concertul de la Pitești, biletele se pot achiziționa doar de la bar, la prețul de 30 de lei (până în ziua concertului), respectiv 35 de lei (în ziua concertului, la intrare).

 

 

 

 

 

Share This