PE 22 APRILIE, TOATĂ LUMEA LA ARENELE ROMANE!
AVEM DE SĂRBĂTORIT NIȘTE ANI DE CÂND OMUL CU ȘOBOLANI NE CÂNTĂ ȘI NE ÎNCÂNTĂ.

Ceea ce faci pe la 20 de ani cântărește foarte greu în restul vieții tale. Cariere, relații, totul se schimbă în jurul tău și tu trebuie să te adaptezi destul de repede. Dar ce faci când ești OCS, ai o carieră de 20 de ani, relațiile-s existente și ochii sunt pe tine?
Îi sărbatorești așa cum se cere: cu cele mai iubite piese, alături de cele 3 generații de fani care le-au luat muzica în suflete, cu cei mai dragi oameni, emoții cât cuprinde și multe surprize.

Ce înseamnă 20 de ani pentru Omul cu Șobolani? Aflăm împreună, pe 22 aprilie, la Arenele Romane.

În line-up-ul spectacolului aniversar Omul cu Șobolani ◊ 20 de ani s-au alăturat Cred Că Sunt Extraterestru, The Kryptonite Sparks și Pinholes.

GRAB YOUR TICKET NOW!

Nu de alta, dar se dau repede și sigur o sa îți pară rau dacă pe 22 aprilie nu o să fii în cortul de la Arenele Romane să-i sărbătorești pe băieții de la OCS, care de 20 de ani fac frumos pe piața muzicală.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro (https://goo.gl/zzUMGS).
Primele 750 de bilete vor avea prețul de 50 de lei iar următoarele 750 de bilete se vor putea achiziționa la prețul de 60 de lei.
Copiii cu vârsta de până în 10 ani au acces gratuit, doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor de bilet.

Biletele se pot cumpăra în format fizic din Magazinul Muzica, reţeaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agentiile Perfect Tour, la Hard Rock Cafe, cele 1500 de automate self-serving ZebraPay , stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Beraria H, Cafe Deko, Club Quantic si Club Vintage.

Share This